My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η πρόταση για ΤΕΙ και ο Γεωργαντάς

tei-kilkisΝομίζουμε ότι η πρόταση για το ΤΕΙ Κιλκίς, στην οποία κατέληξε η σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, καλύπτει σε γενικές γραμμές την ανάγκη αναβάθμισης κι επέκτασής του, αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή. Και φαίνεται να καλύπτει και τις σκέψεις, που διατύπωσαν οι ίδιοι οι φοιτητές του τμήματος.

Πράγματι, ο τίτλος «Σχεδιασμός και Τεχνολογία Ένδυσης», καθώς και η προσθήκη δυο νέων τμημάτων με αντικείμενα τη Διακόσμηση και τη Γραφιστική, που προτείνονται, θα ήταν ότι καλύτερο αν υιοθετούνταν απ` το σχέδιο “Αθηνά”.

Και, φυσικά, η πρόταση αυτή απέχει παρασάγγες απ` όσα προβλέπονταν απ` το αρχικό σχέδιο, για το οποίο είχε σπεύσει να πανηγυρίσει, ο Γ. Γεωργαντάς. Ο οποίος, δήλωνε στις αρχές του μήνα απαντώντας σε άλλη δήλωση της Ειρ. Αγαθοπούλου: “Για κάθε σκεπτόμενο πολίτη που γνωρίζει γραφή και ανάγνωση η εν λόγω πρόταση του σχεδίου ΑΘΗΝΑ για το Κιλκίς συνιστά επιτυχία”! Ενώ σε προηγούμενη δήλωσή του, έλεγε: “Η δημοσιοποίηση του σχεδίου ΑΘΗΝΑ από το Υπουργείο Παιδείας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και παράλληλα ικανοποίησε  τα  δυο βασικά αιτήματα του νομού σχετικά με το παράρτημα ΤΕΙ Κιλκίς”.

Αλήθεια, ο κ. Γεωργαντάς γιατί δεν συμμετείχε στη σύσκεψη;

Σχολιάστε