My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η επίσκεψη Κουντουρά στο νομό μας

Περιοδεία στο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Παρασκευή 16 Μαρτίου η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Κουντουρά, έχοντας συναντήσεις με φορείς και συλλόγους, τους οποίους ενημέρωσε για το έργο της στην Ευρωβουλή και συγχρόνως ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες στους τομείς αρμοδιότητάς της.

Η κ. Κουντουρά συνοδευόμενη από τον βουλευτή Κιλκίς και τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρο Παππά, καθώς από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Ευκράντη του Δήμου Παιονίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ιστορικό μεταξουργείο Χρυσαλίς στη Γουμένισσα, όπου συναντήθηκε με τον πατέρα Χριστόδουλο Παπακώστα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και ως υπουργός Τουρισμού την περίοδο 2015- 2019 για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και του Δρόμου του Μεταξιού στην Ελλάδα. Επίσης, επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της και τις ανάγκες σε προσωπικό.

Η ευρωβουλευτής ολοκλήρωσε την περιοδεία της με συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ξατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα ζητήματα του τουρισμού και των μεταφορών, τις παρεμβάσεις της για την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των ελληνικών σιδηροδρόμων, τη δράση της στους τομείς της ενέργειας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και όσα πέτυχε με τη συστηματική δράση της για τη θεσμική πρόοδο στα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των γυναικών και την αντιμετώπιση της έμφυλης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Με πληροφορίες από το left.gr

Σχολιάστε