My Twitter Feed

1 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΔΕΕΠ για τη πισίνα του Ειδικού

Σε απάντησή της προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρο Παππα, για το θέμα τις πισίνας του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, η ΔΕΕΠ της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

“Το άγχος της δημοσιότητας δεν βγαίνει πάντοτε σε καλό. Ο νεοεκλεγείς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς στο πρώτο διάστημα της θητείας του καταδεικνύει μια ενασχόληση με πολλά ζητήματα για τα οποία όμως του λείπει και η γνώση αλλά και η ενσυναίσθηση των πεπραγμένων του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση με αποτέλεσμα να εκτίθεται και να αδικεί την όποια καλόπιστη πρόθεση του που υπάρχει.

Πρόσφατα υιοθέτησε τελείως πρόχειρα και χωρίς να κάνει σχετική έρευνα την «καταγγελία» για την πισίνα στο ειδικό σχολείο.

Ενώ δόθηκε μια πλήρης και αιτιολογημένη απάντηση από τη Δημοτική Αρχή δεν βγήκε ούτε να απαντήσει ούτε, να ζητήσει συγγνώμη αν έκανε λάθος, για την δημόσια άδικη παρέμβαση του .

Μόλις χθες βγήκε να μιλήσει για το ανολοκλήρωτο έργο της ΠΑΘΕ εκμεταλλευόμενος το γεγονός του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος. Πράγματι το συγκεκριμένο έργο είναι μια μεγάλη εκκρεμότητα 53 ετών για το εθνικό δίκτυο της χώρας που ταλαιπωρεί περισσότερο απ΄ όλους τους Κιλκισιώτες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια τους.

Για να δούμε όμως τι έχει γίνει σε αυτό τον δρόμο;

Ή δεν γνωρίζει ή αποκρύπτει ο κ. Παππάς ότι η μόνη παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης ήταν το 2017 να θεσπίσει πλευρικά διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου . Δηλαδή, όποιος κατέβαινε από το Πολύκαστρο ή από το Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη και ενώ είχε κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης για 45 χλμ έπρεπε να πληρώσει και διόδια !!!

Η άδικη και απαράδεκτη αυτή απόφαση ανεστάλει αρχικά με παρέμβαση του κυβερνητικού Βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά και στη συνέχεια ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από τη σχετική προσφυγή της Δημοτικής αρχής Παιονίας.

Πρέπει να ενημερωθεί εδώ ο κόσμος για ακόμη μία φορά ότι η κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου στο συγκεκριμένο σημείο ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.

Ο όρος αυτός συμπεριλήφθηκε μετά από συνεργασία της τωρινής αλλά και της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής της Παιονίας με τον κυβερνητικό Βουλευτή και σχετικές συναντήσεις στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ως γνωστόν έχει επιλεγεί η παραχωρησιούχος εταιρεία και αναμένεται ο έλεγχος της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου αυτή να ενεργοποιηθεί.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Ένα πρόβλημα 50 και πλέον ετών λύνεται χάρη στη συστηματική και αθόρυβη δουλειά που προαναφέρθηκε και έχει συγκεκριμένους συντελεστές. Είναι πραγματικά κρίμα που αυτό το έργο δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες, σε κάθε όμως περίπτωση πλέον υπάρχει συγκεκριμένη θετική εξέλιξη.

Επανερχόμενος στη δραστηριότητα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και διαβάζοντας την ανάρτηση που έκανε χθες διαπιστώνουμε ότι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κιλκίς την ώρα που γινόταν η εισαγωγή των σέρβων τραυματιών.

Επειδή ο κ. Παππάς προφανώς έχει επιλέξει να είναι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι γιατρός του νοσοκομείου Κιλκίς, θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσει από πότε οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δικαιούνται να εισέλθουν σε χώρους εργασίας και μάλιστα νοσοκομείου και ιδίως κατά την εξέλιξη σοβαρών περιστατικών ενώ το δικαίωμα της ενημέρωσης τους σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο γίνεται , αν ζητηθεί, από τις διοικήσεις των νοσοκομείων και μόνο;

Φαντάζομαι η εικόνα Βουλευτών, για να λάβουν δημοσιότητα να εισέρχονται σε χώρους παροχής κρίσιμων υπηρεσιών δεν είναι κάτι που προβλέπεται και ούτε αρμόζει σε Βουλευτή του Κοινοβουλίου.

Κλείνοντας αυτή την παρέμβαση μας και επειδή το Κιλκίς είναι μικρό και γνωριζόμαστε όλοι ας κρατήσουμε ένα μέτρο υπευθυνότητας και σοβαρότητας και θα έλεγα και σεμνότητας προσπαθώντας απλά να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο .

Τότε έρχεται και η ανάλογη δημοσιότητα ως αποτέλεσμα και όχι ως διακαής πόθος”.

Σχολιάστε