My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ημερολόγιο με Οδ. Ελύτη και Γ. Σεφέρη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων πιστός -κάθε χρόνο- στη δημιουργία και παρουσίαση Ημερολογίων, με θεματολογία που προωθεί και προβάλλει τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Παράδοση καθώς και όλα τα αξιόλογα στοιχεία, που συνθέτουν την εικόνα του Νομού μας -του Κιλκίς-, παρουσιάζει για το 2024 «Τρισμέγιστους Έλληνες Ποιητές».

Οι παρουσιαζόμενοι στο Ημερολόγιο Ποιητές αποτελούν το Πνευματικό Οπλοστάσιο της Χώρας μας. Η συνεισφορά τους στη διαμόρφωση και ενδυνάμωση του γλωσσικού και ψυχικού μας ήθους και ύφους είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Είναι αυτοί που διαμόρφωσαν την πνευματική μας ταυτότητα ως λαού και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό.

Το Ημερολόγιό μας είναι μια ταπεινή έκφραση ευγνωμοσύνης και βαθιάς αναγνώρισης της πανανθρώπινης αξίας του έργου -και αυτών που παρουσιάζουμε, αλλά και των αμέτρητων άλλων Ποιητών, που κοσμούν το Ελληνικό Ποιητικό Στερέωμα.

Τη μηνιαία διαδικτυακή παρουσίαση του Ημερολογίου μας θα συνοδεύει video -από την Υπεύθυνη Λόγου του Συλλόγου κ. Θεοδώρα Θεοδωρίδου- με ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από τη ζωή των Μεγάλων αυτών Ποιητών μας, ή μια ερευνητική ματιά πάνω σε αποσπάσματα του Ποιητικού τους Έργου.

Ευχαριστούμε θερμότατα το μεγάλο χορηγό μας «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.» γιατί η συνεχής οικονομική και ηθική στήριξή της, μας επιτρέπει να παράγουμε το πολύτιμο Πολιτιστικό μας Έργο.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε και τη «ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ – ΚΙΛΚΙΣ» για την ευγενική της χορηγία -χρηματοδότηση- της Χριστουγεννιάτικης Ευχετήριας Κάρτας του Συλλόγου μας.

Σχολιάστε