My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο απερχόμενου προέδρου

Από τον απερχόμενο πρόεδρο της Κοινότητας Ευκαρπίας, Νίκου\ Ανδρεάδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Αυτοδιοίκηση είναι γόνιμο πεδίο προσφοράς, μα πάνω από όλα αγάπης για τον τόπο και τον συνάνθρωπο, που εκδηλώνεται με πράξεις.

Από το 2007, στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου, δεσμεύθηκα να  υπηρετήσω τα συμφέροντά τους και να κάνω ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την Ευκαρπία.

Σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή, έδωσα μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους και με τη συναίνεση της τοπικής μας κοινωνίας, μικρές και μεγάλες μάχες για το χωριό μας.

Πετύχαμε μαζί τα περισσότερα γιατί οι διεκδικήσεις μας ήταν δίκαιες και ως τέτοιες έγιναν αποδεκτές από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή του Δήμου Κιλκίς.

Φτιάξαμε μια νοικοκυρεμένη Κοινότητα. Με δρόμους ασφαλτοστρωμένους, με υποδομές δικτύου ύδρευσης, το οποίο αντικαθίσταται από τους παλιούς αμιαντοσωλήνες, χάρη στην χρηματοδότηση της Ευκαρπίας από τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ και την κοινοτική πρωτοβουλία Leader. Με νέα παιδική χαρά, με καινούριο νηπιαγωγείο, με επέκταση των σχολικών τάξεων στο Δημοτικό Σχολείο, που κινδύνευσε κάποια στιγμή να μεταφερθεί εκτός Ευκαρπίας, με έργα ανάπλασης, καλλωπισμού και συντήρησης της κεντρικής πλατείας.

Θέλω, ειλικρινά, να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου για την τιμή που μου έκαναν εκλέγοντας με Πρόεδρο επί τέσσερις συνεχείς θητείες και να τους πω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για την Ευκαρπία, πάντοτε σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Θα ήταν αχάριστο εκ μέρους μου να μην απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους Δημάρχους και τις Διοικήσεις τους γιατί στάθηκαν αρωγοί σε κάθε αίτημά μας.

Σεβόμενος την ετυμηγορία των πολιτών της Ευκαρπίας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο Κοινοτάρχη Ευκαρπίας και θέτω εαυτόν στη διάθεσή του, πρόθυμος πάντα να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί.

Πεποίθησή μου είναι ότι ο τόπος, μας χρειάζεται όλους και εάν ενώσουμε τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία μας και δουλέψουμε για την προκοπή του, θα μας ευγνωμονούν οι επόμενες γενιές.»

Σχολιάστε