My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Εκπαιδευτικοί: Πορείες για επιστράτευση

OLMEΕκατοντάδες εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με βασικό σύνθημα «Κάτω η επιστράτευση- Τα σχολεία δεν είναι στρατώνες».

Τις κινητοποιήσεις διοργάνωσαν τα διοικητικά συμβούλια των ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης και τα σωματεία δασκάλων της πόλης. Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών τονίζουν ότι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το επιπρόσθετο δίωρο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας τους.

Και στην Αθήνα

Την αντίθεσή τους στο μέτρο της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών εξέφρασαν οι καθηγητές γυμνασίων και λυκείων και στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΟΛΜΕ σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών ξεκίνησε περίπου στις 19.00, με συγκέντρωση στο κάτω μέρος της πλατείας και ακολούθησε πορεία, μέσω της οδού Όθωνος, μπροστά από την Βουλή, όπου ακούστηκαν συνθήματα κατά της επιστράτευσης, με τους συμμετέχοντες να ζητούν από την κυβέρνηση να άρει το μέτρο.

agelioforos.gr

Σχολιάστε