My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διεθνείς αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς

Το Ράντζο Κιλκίς συγκέντρωσε τη θετική ενέργεια αλλά και το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος της Ιππικής Αντοχής με μια συναρπαστική διοργάνωση πρωταθλήματος και διεθνών αγώνων ιππικής αντοχής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το πρωτάθλημα ήταν κομβικής σημασίας υπό την έννοια ότι συνεισέφερε στην ανάδειξη ενός νέου φυτωρίου αθλητών, παίδων, εφήβων και ενηλίκων που έλαβαν μέρος στις διαδρομές του πρωταθλήματος σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ συμμετοχής με περισσότερα από ογδόντα ζευγάρια ιππέων. Πάνω από δεκατρία ζευγάρια ιππέων εξάλλου από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Αίγυπτο έδωσαν το αγωνιστικό τους ‘’παρών’’ στους διεθνείς αγώνες.

H αθλητική σύμπραξη Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Ιππικού Ομίλου και Δήμου Κιλκίς προκάλεσε εξαιρετικά σχόλια με πρώτο τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργο Δημαρά να εκφράζει την ικανοποίησή του για το άρτιο επίπεδο διοργάνωσης επισημαίνοντας την καταλληλότητα της περιοχής του Κιλκίς για τέτοιου είδους αγώνες. Τους αγώνες του διημέρου παρακολούθησαν και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη.

Η διοργάνωση των αγώνων πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενός από τους στυλοβάτες της Ιππικής Αντοχής στη χώρα μας, διεθνή επόπτη και του αθλήματος και του μόνου Έλληνα διεθνή τεχνικού επιτετραμμένου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σχολιάστε