My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΓΝΚ: Ανακαίνιση εξωτερικών ιατρείων

Την ενεργοποίηση της δωρεάς ποσού 120.000 ευρώ του Δήμου Κιλκίς με σκοπό την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ανακοίνωσε επίσημα ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι ο δήμος δε μπορεί να μείνει μακριά από τη συνολική προσπάθεια για τον κτιριακό εκσυγχρονισμό του Γενικού Νοσοκομείου και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Προς τούτο η τεχνική υπηρεσία, διευκολύνοντας την αντίστοιχη υπηρεσία του Νοσοκομείου, αναλαμβάνει τη δημοπράτηση του έργου ανακαίνισης των εξωτερικών ιατρείων, που παρουσιάζουν πολλές προβληματικές όψεις, και συγχρόνως την επίβλεψη των τεχνικών εργασιών.

“Δικό μας μέλημα είναι να παραδώσουμε στο Νοσοκομείο, στους λειτουργούς της υγείας, στους εργαζομένους και στους πολίτες αξιοπρεπή, σύγχρονα και λειτουργικά εξωτερικά ιατρεία”, υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση της συγκεκριμένης πίστωσης είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην προηγούμενη θητεία του και ενεγράφη προς αξιοποίηση στον προϋπολογισμό του Δήμου Κιλκίς για το τρέχον οικονομικό έτος.

Σχολιάστε