My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΓΑΣ Κιλκίς: Η μεγάλη επιστροφή!

*Συγχαρητήριες ανακοινώσεις

(Βίντεο) Το Κιλκίς πανηγυρίζει την επάνοδο της ομάδας του ΓΑΣ εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στην Handball Premier!

Πράγματι ο ΓΑΣΚ μετά τη Σαββατιάτικη νίκη του στον αγώνα με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με 31-24, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στη κορυφαία κατηγορία της χώρας στο χάντμπολ.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη «σφράγισε» και μαθηματικά την άνοδο της και στα δυο τελευταία παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο Βόρειος Όμιλος οι παίκτες της θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.

Τελευταία φορά που ο ΓΑΣΚ έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2014-2015 και τώρα επιστρέφει έπειτα από 8 χρόνια!

Υποδοχή με πυροτεχνήματα στο Δημαρχείο

Με ρίψη πυροτεχνημάτων και με φωταγώγηση του Δημαρχείου Κιλκίς, ο δήμος γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής την επιστροφή του ΓΑΣΚ στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Οι αθλητές της ομάδας συνοδευόμενοι από τη διοικητική ηγεσία του ΓΑΣΚ έφτασαν υπό βροχή λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο Δημαρχείο, όπου τους υποδέχθηκε και τους συνεχάρη ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης.

«Η νίκη είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και μας διδάσκει πόσο χρήσιμη είναι η συνεργασία και η πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητές μας για την κατάκτηση των στόχων μας» τόνισε ο κ. Κυριακίδης, ενώ  ο πρόεδρος του ΓΑΣΚ Αυγέρης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην καταλυτική συμβολή του δήμου με ισχυρή οικονομική ενίσχυση τα τελευταία χρόνια.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις

Από τον βουλευτή Γιώργο Φραγγίδη:

Από το 2014 έως και σήμερα περιμέναμε όλοι για την μεγάλη επιστροφή της ομάδας Χάντμπολ του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, που είναι ο φυσικός  χώρος αυτής της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς.

Τελικά τα κατάφερε μετά από 8 δύσκολα χρόνια και πλέον πανηγυρίζει την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνίστηκε.

Για την συγκλονιστική προσπάθεια και την επιτυχία τους , αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και το Δ.Σ του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ αλλά βέβαια σε όλο τον  κόσμο του Κιλκίς που στήριξε και στηρίζει αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Εύχομαι κάθε επιτυχία και στην Α1 κατηγορία.

Θα είμαι δίπλα σας!

Από τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη:

Η ομάδα χειροσφαίρισης του ΓΑΣΚ μεγαλουργεί και με την εντυπωσιακή της νίκη  στην Αλεξανδρούπολη γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην δοξασμένη ιστορία της στο τμήμα της χειροσφαίρισης.

Θερμά συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που μας κάνουν περήφανους!

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα χειροσφαίρισης, που επέστρεψε με αέρα υπεροχής και μοιράστηκε μαζί μας χθες το βράδυ την λαμπρή επιτυχία της στο Δημαρχείο Κιλκίς,

 το οποίο φωταγωγήσαμε για να υποδεχθούμε τους τροπαιούχους της χειροσφαίρισης και τη δίκαιη επαναφορά της ομάδας στην α’ εθνική κατηγορία.

Βέβαιος για την επίσημη πρόκριση της γηπεδούχου, προσμένω μαζί με όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του ΓΑΣΚ, για να πανηγυρίσουμε όλοι την επάνοδό της στην κορυφή, αξιολογώντας τα θετικά επιτεύγματα της συλλογικής προσπάθειας και της πίστης στους στόχους μας, με την πεποίθηση ότι όταν κοιτάζουμε ψηλά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε!

Από τον υποψήφιο βουλευτή Παύλο Τονικίδη

Η ιστορική ομάδα χειροσφαίρισης του νομού μας, ο Γ.Α.Σ Κιλκίς επέστρεψε με τη μεγάλη χθεσινή εκτός έδρας νίκη του στην Αλεξανδρούπολη εκεί όπου πραγματικά ανήκει στην ανώτατη εθνική κατηγορία του αθλήματος.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές και τη διοίκηση για τη μεγάλη αυτή επιτυχία που επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ο κιλκισιώτικος αθλητισμός όταν υπάρχει όραμα, σχεδιασμός, ομαδικότητα και πάθος για την υλοποίηση των στόχων.

Από τον υποψήφιο βουλευτή Στέφανο Παραστατίδη:

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επάνοδος του ΓΑΣ Κιλκίς στην Α1 μετά από 8 χρόνια είναι μία Αλλαγή Παραδείγματος για τον τόπο μας. Αποδεικνύει πως, με μέθοδο, επιμονή και μεράκι, το Κιλκίς μπορεί να πετύχει τους στόχους του και να μας κάνει ξανά περήφανους.

Ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, το προπονητικό team, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας, που, υπό αντίξοες συνθήκες, πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια και την έφεραν σε πέρας. Δείχνετε και σε όλους εμάς, πως τα πάντα γίνονται, αρκεί να το θέλουμε, να πιστεύουμε και να προσπαθούμε αταλάντευτα. Εύγε.»

Από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο N. Κιλκίς

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς για την πρόκρισή της στην Α1 κατηγορία και την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνίστηκε. Ότι κατέκτησε, το κατέκτησε μετά από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια.

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και ομάδες, στους αθλητές και γονείς, στους προπονητές, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Χρειάζεται να προταχθεί σήμερα η πάλη για να διεκδικήσουμε δημόσιες, δωρεάν αθλητικές υποδομές για όλους με επαρκή στήριξη από το κράτος.

Να δοθούν κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων του νομού μας, αλλά και τη δημιουργία ελεύθερων χώρων άθλησης και αναψυχής.

Σε αυτή την κατεύθυνση το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να μπορεί ο λαός να διεκδικεί όλα όσα του ανήκουν, όχι μόνο το δικαίωμα του στον αθλητισμό αλλά συνολικά στη ζωή του.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και το ΔΣ του ΓΑΣ Κιλκίς, για την προσπάθεια και την επιτυχημένη προετοιμασία. Καλή δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV από τους πανηγυρισμούς:

Σχολιάστε