My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΒΙΠΕ: Μνημόνιο για την ανάπτυξη

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου της ΒΙΠΕ Κιλκίς προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου, η ΕΤΒΑ και η ΔΙΒΙΠΕΚ στα γραφεία του Επιχειρηματικού Πάρκου (Ε.Π.) του Κιλκίς. Το μνημόνιο υπεγράφη από τον CEO της ΕΤΒΑ Αθανάσιο Ψαθά και τη CEO της ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. Ευαγγελία Μυλωνά.

Με τη νέα Πολεοδομική Μελέτη που θα εκπονηθεί, ο ισχύον σχεδιασμός του Ε.Π. Κιλκίς θα εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις του νέου νομικού πλαισίου. Πρόκειται να προσδιοριστούν τα νέα πολεοδομικά μεγέθη τα οποία προβλέπεται πως θα αποδώσουν στο Πάρκο συνολική έκταση 62 στρεμμάτων για επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η πρόταση, η οποία θα συνταχθεί από κοινού από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη, αναμένεται να βελτιώσει την πολεοδομική οργάνωση προς όφελος όλων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων και ταυτόχρονα συνεπάγεται οφέλη τόσο για τη ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ όσο και για την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ. Η στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα εξασφαλίσει ότι η αναθεώρηση θα είναι ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και θα προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την επιχειρηματική κοινότητα του Πάρκου.

Σχετικά, ο κ. Ψαθάς, τόνισε σε δήλωσή του: «Η συμφωνία μας αντιπροσωπεύει μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ και της ΔΙΒΙΠΕΚ και θέτει τα θεμέλια για μια αμοιβαία επωφελή σχέση, που θα οδηγήσει σε μια πρόταση που δεν θα προσφέρει απλώς σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές, αλλά θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση Επιχειρηματικού Πάρκου του Κιλκίς συνολικά.»

Πηγή: epixeiro.gr

Σχολιάστε