My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βεργίδης: Να γίνει ο συνοριακός δρόμος

Συνάντηση με τον προϊστάμενο του τελωνείου Ευζώνων, Ιωάννη Καρακασίδη, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο μεθοριακό σταθμό, όπου και τον διαβεβαίωσε, όπως και το σύνολο των υπηρεσιακών παραγόντων, πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για συνεργασία.

Ο κ. Βεργίδης υπογράμμισε πως πρόκειται για μία κομβικής σημασίας για την εθνική οικονομία πύλη εισόδου – εξόδου, προσθέτοντας ότι έχει υπογραμμίσει σε επιστολές του προς το αρμόδιο υπουργείο την επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση στο θέμα της μη συντήρησης του οδικού τμήμα της ΠΑΘΕ κόμβος Ειδομένης – μεθοριακός σταθμός Ευζώνων – σύνορα Ελλάδας, μήκους περίπου 1.200 μέτρων.

Ο κ. Καρακασίδης ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για υπηρεσιακά θέματα, καθώς και για τον όγκο της εμπορευματικής όπως και της επιβατικής κίνησης που εξυπηρετείται από το χερσαίο συνοριακό τελωνείο.

Σημειώνεται ότι, από τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων διέρχονται ετησίως περί τα δέκα εκατομμύρια οχήματα και κινούνται σε έναν οδικό άξονα που αποτελεί συνδετικό κρίκο με τις χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης, καθώς και τμήμα ενός από τους κάθετους άξονες της Εγνατίας Οδού, μίας από τις κύριες διασυνδετήριες “οδούς” της χώρας μας.

Σχολιάστε