My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι υποψήφιοι του ΑλλάΖΩ

Η  γκρίζα καθημερινότητα που βιώνουμε δε μπορεί να αφήνει αδιάφορους και αμέτοχους νέους ανθρώπους που αγωνιούν για τον τόπου τους, που αγανακτούν μπροστά σε κυβερνητικές αποφάσεις που καθορίζουν χωρίς τη θέληση τους το παρόν και επηρεάζουν το μέλλον τους.  Στεκόμαστε απέναντι στα  ρουσφετολογικά παιχνίδια, στην αδιαφάνεια, στην κακοδιαχείριση, στις ανισότητες, την απαξίωση του δημότη, στην περιβαλλοντική υποβάθμιση, στα αντιαναπτυξιακές πρακτικές. Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Αλλά…Ζω, με επικεφαλή την Ιωάννα Ρούσσου και ανθρώπους με εντιμότητα και ικανότητες. Με θέσεις ξεκάθαρες μακριά από μικροκομματικές εμμονές και προσωπικές φιλοδοξίες.

Η πόλη μας, ο δήμος μας είναι ανάγκη να γυρίσει σελίδα, να αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπίες. Είναι ανάγκη να αρχίσουμε να διεκδικούμε με θάρρος και επιμονή όλα όσα μας στέρησαν. Όλα αυτά που μνημόνια και Καλλικράτης ισοπέδωσαν.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας των προσεχών εκλογών, δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις φωνές μας, τις αγωνίες μας και την κοινή μας πεποίθηση πως μπορούμε να αλλάξουμε «Αλλά…Ζώντας».

ΤΣΑΝΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤσαντσάρης Κωνσταντίνος

Ασχολούμαι με την οικολογική γεωργία. Για μένα ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η ποιότητα ζωής.

Στο αλλά..ΖΩ είμαι, γιατί βρήκα πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

Στο αλλά..ΖΩ είμαι γιατί όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τη γενική συνέλευση.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΧριστοφορίδης Μιχάλης

Είμαι οικογενειάρχης, ηλεκτρονικός στο επάγγελμα – πρώην ελεύθερος επαγγελματίας, αφού το 2010 αναγκάστηκα να τερματίσω τη βιοτεχνία συναρμολόγησης ηλεκτρονικών πλακετών που διατηρούσα. Είμαι επίσης μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών.

Εγώ, γενικά ήμουνα από αυτούς που δεν ήθελα να ασχοληθώ μ’ αυτά. Αλλά επειδή με έχει πείσει πάρα πολύ ο συγκεκριμένος συνδυασμός, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω κιόλας που είμαι εδώ!

ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΓιακουμή Σταυρούλα

Έχω πτυχίο Πλεκτικής και Κλωστουφαντουργίας – το οποίο δυστυχώς δεν εξασκώ, είμαι όμως αγρότισσα. Για περίπου 13 χρόνια έχω ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, είμαι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στην καθημερινότητά μου ασχολούμαι συστηματικά με τα κοινά. Η αφορμή να βρεθώ στα συντονιστικά του αλλάΖΩ, σχεδόν από την αρχή, ήταν η φιλική μου σχέση με έναν άλλον άνθρωπο του αλλάΖΩ. Μετά από πολύωρες κουβέντες με τον φίλο αυτό, σχημάτισα με κάθε λεπτομέρεια γνώμη για την Πρωτοβουλία αυτή και πείστηκα ότι είναι τουλάχιστον υποχρέωσή μου να την στελεχώσω.

Γιατί μας διακρίνει ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και οι μεταξύ μας σχέσεις είναι πρώτα από όλα ανθρώπινες, χωρίς αρχηγιλίκια.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣΑραμπατζής Άγγελος, Πληροφορικός με πολλά πτυχία – προσφάτως ιδιωτικός υπάλληλος!

Κι όμως κάτι μου σφίγγει το στομάχι… σκεφτόμουν πολλές φορές μετά από την ημέρα που κατάλαβα πως πάμε για τα καλά σε μια νέα πραγματικότητα – αυτή των προεκλογικών ημερών.

Τότε“, θα μου πείτε, “γιατί να είσαι υποψήφιος;” Δίκαιη ερώτηση… Η απάντηση βρίσκεται και πάλι στους ανθρώπους της παράταξης και στα στιγμιότυπα που αποτυπώθηκαν μέσα μου: Φίλους, γνωστούς και άγνωστους να μιλούν με πάθος, να εκφράζουν το θυμό τους για τα μύρια όσα άσχημα και άτιμα που συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την ενέργειά τους σκυμμένους πάνω από το laptop να δουλεύουν ασταμάτητα, συζητώντας ταυτόχρονα, επιχειρηματολογώντας, σβήνοντας και γράφοντας.

Αυτή η ενέργεια είναι ό,τι πιο θετικό – ό,τι πιο δυναμικό – ό,τι πιο ανατρεπτικό για τις ημέρες που έρχονται.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί θέλω να σας τα πω. Θέλω να τα ακούσετε. Πρέπει να τα ακούσετε για να μη χαθούμε…

Εμείς, η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά…ΖΩ, φτιάχνουμε τη δική μας αφήγηση. Μια αφήγηση που έχει ως κεντρικά νήματα τη δημιουργικότητα που συνοδεύεται από τη γενναιοδωρία. Τη γνώση που πάει χέρι-χέρι με την αλληλεγγύη. Τη συμμαχία με τη φύση και όχι το ξεπούλημα ή την εκμετάλλευσή της. Και γιατί όχι, τον έρωτα και τη γιορτινή γοητεία της ζωής.

ΓΚΟΥΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΓκουντινούδης Χρήστος

Από μικρός ανήσυχο πνεύμα με ιδιαίτερη αγάπη στα καλλιτεχνικά, βρήκα τρόπο έκφρασης μέσα από το χώρο της διακόσμησης όπου και αποφοίτησα από αντίστοιχο τμήμα Ιδιωτικού Ιδρύματος Επαγγελματικής Κατάρτισης. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά Αγγλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ είμαι λάτρης της μουσικής και του κινηματογράφου.

Από μαθητής ακόμη ξεκινάει η ενασχόληση μου με τα κοινά ως μέλος μαθητικών συμβουλίων. Ως φοιτητής υπήρξα ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος αγωνιζόμενος για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας. Επιλέχτηκα στη θέση του Προέδρου εφορευτικής επιτροπής στις φοιτητικές εκλογές, με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, για 2 χρόνια.

Σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά ως Διακοσμητής εσωτερικών χώρων και ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, συμμετείχα για πρώτη φορά, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της πόλης του Κιλκίς με τον συνδυασμό ‘’Κοινωνία της Δημιουργίας’’ του κυρίου Νίκου Αφεντουλίδη.

Κουβαλάω ακόμη μέσα μου το πείσμα για ένα Κιλκίς διαφορετικό. Στο αλλαΖΩ βρήκα ανθρώπους που όπως κι εγώ για το κοινό καλό αφήνουμε πίσω τις οποιεσδήποτε διαφορές μας και συμπορευόμαστε συμμετέχοντας ενεργά σε οτιδήποτε αφορά το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας με πρωταρχικό στόχο την αφύπνιση και ενεργή συμμετοχή όλων των δημοτών Κιλκίς σε καίρια θέματα που αφορούν όλους μας!

Ας αλλάξουμε τον τόπο μας,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

melasΖωηρός Μελάς

Εργάστηκα για μία πενταετία 1997-2002 στο δισκοπωλείο του Δημήτρη Ζωηρού ένα χώρο συνάντησης ανθρώπων, ιδεών, μουσικής και πολιτισμού γενικότερα. Τα τελευταία χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Το αλλάΖΩ αποτελεί όαση στην αυτοδιοικητική έρημο του δήμου μας και μπορεί άμεσα να λύσει απλά προβλήματα του τόπου για τα οποία χρειάζεται μόνο μυαλό και διάθεση. Αυτά είναι και τα δικά μου διαθέσιμα όπλα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣΧαραλαμπίδης Νίκος

Εργάζομαι ως υπάλληλος των ΕΛΤΑ στο Κιλκίς. Στο παρελθόν για αρκετά χρόνια ήμουν πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Δόξα Χέρσου και της ακαδημίας ποδοσφαίρου Χέρσου.

Ο λόγος που με έκανε να μπω στο αλλάΖΩ, είναι ένας φίλος και συνυποψήφιος. Αυτός με έπεισε ότι εδώ τα πράγματα γίνονται διαφορετικά, όταν μου εξηγούσε ότι όλοι μαζί καταλήγουν σε μια απόφαση.

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΑπόστολος Τσουκαλάς

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σ.ΦΙ.Π.Κιλκίς (Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτων Κιλκίς).

Η εποχή μας όσο ποτέ επιτάσσει τη συμμετοχή και την εγρήγορση νέων ανθρώπων, με φρέσκιες ιδέες που θα ανατρέψουν το παλαιοκομματικό μοντέλο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήρθε ο καιρός να μετουσιώσουμε την οργή και την απογοήτευσή μας σε δράση, να βγούμε μπροστά και να τολμήσουμε.

ΜΠΑΓΚΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣΜπαγκατουρίδης Οδυσσέας

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κιλκίς. Η επιθυμία μου για πραγματική αλλαγή και πραγματική προσφορά στον δήμο, μακριά από τα κακώς κείμενα και το κατεστημένο των προηγούμενων ετών, ήταν ο κινητήριος μοχλός για να ασχοληθώ, για πρώτη φορά, με τα κοινά.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠολυχρονάκης Απόστολος

Εργάζομαι ως νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Αρχικά ασχολήθηκα με το
συνδικαλισμό  και τελευταία αποτελώ μέλος διάφορων συλλογικοτήτων
με κοινωνική και οικολογική δράση. Είμαι πατέρας 2 παιδιών. Με τη συμμετοχή
μου στον εκλογικό συνδυασμό Αλλά..ΖΩ επιθυμώ να συμβάλλω ενεργά στην ανάδειξη
μιας δημοτικής αρχής που θα υπερασπίζεται με μαχητικότητα τα δικαιώματα του απλού
δημότη και θα λειτουργεί με γνώμονα την ηθική και διαφάνεια που απαιτούνται.

ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑΚαραμπίδου Χαρούλα

Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είμαι υπάλληλος ΟΤΕ και ασφαλιστική σύμβουλος. Είμαι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων ενώ για πολλά χρόνια έχω συνεργαστεί με τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνα.  Είμαι παντρεμένη με το Λάμπη Μαργαριτίδη, εκπαιδευτή οδηγών και έχω μία κόρη.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλά…ΖΩ, Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής», με υποψήφια δήμαρχο την Ιωάννα Ρούσσου. Σας ζητάμε να μη μείνουμε άλλο απλοί παρατηρητές – ας γίνουμε μαχητές. Με υπευθυνότητα, τιμιότητα, αποφασιστικότητα και όρεξη διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο. Γιατί όχι μόνο δε θέλουμε να εγκαταλείψουμε το δήμο μας, αλλά θέλουμε να είμαστε περήφανοι για αυτόν και να δημιουργήσουμε μέσα σε αυτόν.

ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΧατζημητάκου Παρασκευή

Είμαι μητέρα 2 ενήλικων παιδιών και για 27 χρόνια εργάστηκα ως νοσηλεύτρια M.TENS 27 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Για περίπου  χρόνια είμαι εθελόντρια στο κέντρο πρόληψης του ΝΗΡΕΑ, ενώ διαθέτω τον εαυτό μου και σε δράσεις για παιδιά, θεατρικά δρώμενα για γυναίκες (Καμπάνη – Μάνδρες).

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Κιλκίς. Από το 2009 ξεκίνησα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στις εναλλακτικές θεραπείες, αποφοιτώντας από το HumaniversityHolland. Σήμερα εξασκώ αυτό το επάγγελμα του εναλλακτικού θεραπευτή.

Πιστεύω στο ότι είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό μου μέσα από τον εθελοντισμό και τη συμμετοχή μπορούν να γίνουν θαύματα – υπεύθυνα! Αυτός είναι ο και ένας από τους λόγους που βρίσκομαι ως συνυποψήφια στο αλλάΖΩ.

Δελτίο τύπου από ΑλλάΖΩ

Σχολιάστε