My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Υγιεινή διατροφή και άσκηση

atromitoi-kampani-kilkisΕνημέρωση για την διατροφή παιδιών και εφήβων πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, από την Ακαδημία Μπάσκετ Α.Ο «ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», στο κλειστό δημοτικό Γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς, με ομιλητή τον κλινικό διατροφολόγο-διαιτολόγο, κ. Μάλαμα Σωτηρίου.

Η ομιλία που είχε θέμα της την  υγιεινή διατροφή και την άσκηση, επικεντρώθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του καλού πρωινού, στην μεσογειακή διατροφή, στην άσκηση και την επιστροφή στα ελληνικά προϊόντα και τις πρωτογενείς ύλες  για την παρασκευή των φαγητών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ταχυφαγία και στο πρόχειρο φαγητό που έχει δημιουργήσει- δυστυχώς-πολλά παχύσαρκα παιδιά και κατ’ επέκταση ενήλικες.

Η συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων ήταν μεγάλη και στην συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις και απορίες.

Η Ακαδημία Μπάσκετ Α.Ο «ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», ως φορέας αθλητισμού έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της πάνω σε θέματα υγείας και διατροφής προκειμένου να στηρίξει τους νέους αθλητές και μεταγενέστερα ενήλικες, να έχουν μια ποιότητα ζωής και μακροζωία.

Σχολιάστε