My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αγρ. Ιατρεία: 32 τα λάπτοπ, καλύπτουν όλες τις ανάγκες

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Δήμου Παιονίας ότι παρέδωσε 10 λάπτοπ στον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, για τις ανάγκες της συνταγογράφησης αγροτικών ιατρείων, ήλθε σήμερα ανάλογη ανακοίνωση απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για οριστική επίλυση του προβλήματος και στα 32 αγροτικά ιατρεία του νομού μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Αντιπεριφέρεια, “ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί προ τριών περίπου μηνών από την Περιφερειακή Ενότητα και τους δυο δήμους του νομού με αντικείμενο την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τα αγροτικά ιατρεία του νομού”.

Όπως γνωστοποιείται με την ανακοίνωση, την διαδικασία προμήθειας των 32 laptop και των εκτυπωτών συνέδραμαν με προσφορές το Επιμελητήριο Κιλκίς και η ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ.

Ήδη ο εξοπλισμός παραδόθηκε στην Ενιαία Διοίκηση των Νοσοκομείων Κιλκίς – Γουμένισσας προκειμένου να διανεμηθεί στους 32 ιατρούς οι οποίοι εξυπηρετούν όλα τα ιατρεία του νομού.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για τη σύνδεση των ιατρείων με το Διαδίκτυο, όπου αυτό ήταν δυνατό. Γιατί, πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν οικισμοί με αγροτικά ιατρεία, στους οποίους όμως δεν έχει φτάσει ακόμα το Ίντερνετ!

Με την ευκαιρία, ο αντιπεριφερειάρχης, Χρ. Γκουντενούδης, εξέφρασε την ευαρέσκειά του τονίζοντας “την αξία και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας των δυνάμεων του νομού”.

Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι, γιατί ο δήμαρχος Παιονίας Θαν. Λαπόρδας έσπευσε να παραδώσει “με κάθε επισημότητα” 10 απ` τα 32 λάπτοπ στον κ. Χατζησάββα, φροντίζοντας βέβαια για τις σχετικές φωτογραφίες στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όπου έγινε η παράδοση, καθώς και για την έκδοση σχετικού δελτίου τύπου. Ενέργεια, για την οποία φαίνεται πως υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια σε κύκλους της Αντιπεριφέρειας!

Φαίνεται, όμως, ότι η παλαιο-πολιτική νοοτροπία του ¨κερδίσματος των εντυπώσεων” συνεχίζει να πρυτανεύει στη λογική ορισμένων, παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα στα οποία οδήγησε!

Σχολιάστε