My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Έφυγε ο γιατρός Αντ. Παπαδόπουλος

Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς του 2021 χάσαμε τον Αντώνη. Τον γιατρό που αγαπούσε όλο το Κιλκίς, όλος ο Πολύγυρος και όλοι οι τόποι και άνθρωποι που τον γνώρισαν. Χάσαμε τον Αντώνη Παπαδόπουλο, το εκλεκτό τέκνο του Κιλκίς, τον πολύτιμο φίλο από τα παιδικά ακόμα χρόνια, τον αλύγιστο σύντροφο μιας ζωής.

Έφυγε περνώντας μέσα σε πέντε λεπτά απ` το κατώφλι της ζωής στην αιωνιότητα, προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά που χωρούσε έναν ολόκληρο όμορφο κόσμο στα μέτρα που τον ονειρευτήκαμε απ` την εφηβεία μας και τα φοιτητικά μας χρόνια. Έναν κόσμο, που ο Αντώνης δεν πρόδωσε ποτέ κι ας ένιωσε τόσες φορές στο πετσί του την αδικία του άλλου κόσμου, του πραγματικού.

Γεννημένος στο Κιλκίς τον Σεπτέμβρη του 1953, πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο γενέθλιο τόπο και στη συνέχεια σπούδασε ιατρική στην Ιταλία. Ενεργοποιήθηκε επαγγελματικά σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Πολύγυρο, όπου και ένωσε τη ζωή του μ` αυτήν της Φωτεινής μέχρι που ν` αφήσει τη τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της, στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου, τη μέρα ακριβώς που περνούσε στη συνταξιοδότηση.

Θερμά συλλυπητήρια Φωτεινή, θερμά συλλυπητήρια σ` όλους τους συγγενείς, σ` εμάς τους παντοτινούς φίλους του, σ` όσους είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν, καθώς και στην οικογένεια της μεγάλης του αγάπης, τον ΠΑΟΚ. Αιωνία σου η μνήμη, φίλε. Ήμασταν τόσο τυχεροί που μας ένιωθες έτσι…

Γιάννης Καραγιαννίδης

Σχολιάστε