My Twitter Feed

6 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

“Και κρατική αρωγή για τις ζημιές” -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ζητούνται άμεσα αποζημιώσεις -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα κάνουμε για αγροτικά -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

35 νέα κρούσματα κάθε μέρα -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Τι λένε για τις καταστροφές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Aλλαγές συμβάσεων στην ALUMIL -

Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Συλλυπητήρια για τον Παύλο

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Παύλου Πασσαλίδη εξέδωσαν, η ΑΝΚΙ, οι νομαρχιακές επιτροπές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς της ΝΔ, ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς, οι δυο δήμαρχοι του νομού μας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς.

Η ΑΝΚΙ

Στο άκουσμα της απώλειας του Παύλου Πασσαλίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΚΙ εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Παύλος Πασσαλίδης, ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά και την Αναπτυξιακή Κιλκίς απεβίωσε το πρωί της 26ης Μαίου 2018, σε ηλικία 72 ετών… Με ήθος, ευπρέπεια, νέες ιδέες, αξίες και ευρωπαϊκή κουλτούρα, άνθρωπος ευγενικός, αισιόδοξος, προσηνής και ευπροσήγορος, εργάστηκε ακατάπαυστα με το δικό του όραμα για τον τόπο που τόσο αγάπησε.

Η διαδρομή του στα τοπικά δρώμενα, και όχι μόνο, μέσα από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης ήταν απαράμιλλη και μοναδική. Και η κληρονομιά που αφήνει, ανεκτίμητη, ειδικά για την Αναπτυξιακή Κιλκίς, της οποίας, ως π. Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, ήταν από την πρώτη στιγμή της το 1991 μέχρι και την τελευταία του, η μεγάλη του αγάπη, προσφέροντας με αφοσίωση και πάθος, πλούσιο και σημαντικό έργο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει….

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ

Για την απώλεια του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο εκλιπών, άνθρωπος της επιστήμης, της πολιτικής αλλά πάνω από όλα μεγάλος οραματιστής και Πατριώτης, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα της κοινωνίας μας και συνέβαλε τα μέγιστα με τα έργα του στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση το όραμα του για ένα καλύτερο και σύγχρονο Ν. Κιλκίς και δίδαξε με την ακεραιότητα, την αξιοσύνη και το ήθος του το σεβασμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα.

Η απώλεια του πρωτοπόρου ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ αφήνει ένα μεγάλο κενό τόσο στην οικογένεια του όσο και σε όλους εμάς που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, να συνδεθούμε με φιλία μαζί του και να συνεργασθούμε για το κοινό καλό.

Η παρουσία και ο λόγος του θα μας λείψουν αλλά θα αποτελεί πάντα για όλους μας φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς και το όραμα και η δράση του θα μας εμπνέει για ένα καλύτερο μέλλον.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιώνια η μνήμη του.
Καλό Παράδεισο ΠΑΥΛΕ.

H ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Η κοινωνία του Κιλκίς σήμερα πενθεί για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς, και φίλους του.

Ένας επιστήμονας που αφήνει σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο τομέα της αυτοδιοίκησης όσο και στο τομέα της ανάπτυξης ιδιαίτερα μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ που τόσο αγάπησε.

Γνώμονας και κριτήριο όλων των προσπαθειών του ήταν η συνεχής πρόοδος του τόπου μας και των νέων γενεών.
Η παρουσία του στα κοινά του Κιλκίς ήταν συνυφασμένη με όραμα και δράση.

Με χαρακτηριστικά ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς πορεύτηκε σε ολόκληρη τη ζωή του έως το θάνατο.

Καλό Παράδεισο.

Η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς

Για την απώλεια του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ εκφράζουμε στην οικογένεια του τα συλλυπητήρια μας και να έχουν την εξ’ ύψους παρηγορία.

Υπήρξε προσωπικότητα πολυσχιδής και γι’ αυτό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ο θάνατος ενός τόσο προικισμένου ανθρώπου αφήνει ένα μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό.

Yπηρετώντας επί πολλά χρόνια πιστά και χωρίς παρεκκλίσεις το όραμα του υλοποίησε σειρά έργων πραγματικής ανάπτυξης και προόδου για τον αγαπημένο του Νομό Κιλκίς.

O τόπος μας είναι από προχθές φτωχότερος.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

Ο Γ. Γεωργαντάς

Το Κιλκίς σήμερα θρηνεί το χαμό ενός άξιου τέκνου του που αγάπησε την ιδιαίτερη πατρίδα του όσο λίγοι. Ενός Κιλκισιώτη που ταύτισε τη ζωή του με την προσφορά προς τον τόπο του, την ευπρέπεια στην πολιτική του διαδρομή και την αξιοπρέπεια στην προσωπική του ζωή.

Ένας ευπατρίδης της πολιτικής, ένα άξιο στέλεχος της αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου χάθηκε. Αυτό που δεν πρέπει να χαθεί είναι το όραμά του για το Κιλκίς και οι αρχές και οι αξίες που με συνέπεια και προσωπικό κόστος πάντα υπηρέτησε. Η αγαπημένη του οικογένεια δεν πρέπει να αισθάνεται μόνο θλίψη για το χαμό του αλλά και περηφάνεια για όλη την πορεία της ζωής του.

Καλό ταξίδι φίλε Παύλε Πασσαλίδη.

Ο Δ. Σισμανίδης

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παύλου Πασσαλίδη ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

“Το Κιλκίς σήμερα έχασε έναν από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του. Έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ευθύνη. Κυρίως μέσα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς που τόσο αγάπησε και τόσα πολλά δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του. Μαζί με την κοινωνία, με θλίψη αποχαιρετά τον Παύλο Πασσαλίδη και ολόκληρη η οικογένεια της Αυτοδιοίκησης, στην οποία ήταν μέλος της για πολλά χρόνια ως Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Άνθρωπος ευγενής, πολιτικός με ήθος, καλός οικογενειάρχης και ενεργός πολίτης μέχρι το τέλος του, αφήνει πίσω του μια πολύτιμη παρακαταθήκη και ένα σπουδαίο έργο.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Παύλε”

Ο Χρ. Γκουντενούδης

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του συναδέλφου και φίλου, Παύλου Πασσαλίδη. Η τοπική κοινωνία έχασε έναν έντιμο και αξιοπρεπή άνθρωπο ο οποίος εργάστηκε και αγωνίστηκε με όραμα για τον τόπο μας.

Με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και αφοσίωσης στην αναπτυξιακή προοπτική, η μακρόχρονη και απόλυτα παραγωγική θητεία του στα κοινά αποτελεί παράδειγμα για τους συνεχιστές του έργου του αλλά και για όλους εμάς. Η απουσία του είναι μεγάλη απώλεια για το Κιλκίς και η μνήμη του θα αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

O γραμματέας ΚΙΝΑΛ, Θέμης Ανθρακίδης

Σήμερα η κοινωνία του Κιλκίς αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση έναν άνθρωπο της προσφοράς, της αξιοπρέπειας και της δημιουργίας.

Ο Παύλος Πασσαλίδης υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα της αυτοδιοίκησης, της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Η υψηλή επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με την εντιμότητα και την πραότητα του χαρακτήρος του, τον καθιέρωσαν στην συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο αλλά το έργο του και η αγάπη του για το Κιλκίς του θα αποτελεί παράδειγμα ήθους και εργατικότητας για όλους μας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

Το Λ.Ε.Κ. 

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με αφορμή την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη, συζύγου της Προέδρου του ΛΕΚ κ. Δάφνης Νιάκα, και πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΝ.ΚΙ. εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς αποχαιρετά σήμερα από την οικογένειά του, τον Παύλο Πασσαλίδη, ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα και φωτεινά μυαλά του Κιλκίς. Έναν άνθρωπο που τα τελευταία 25 χρόνια ήταν πάντα δίπλα του, σε κάθε του εκδήλωση.

Έναν επιστήμονα που δεν σταμάτησε ποτέ να οραματίζεται, να εργάζεται και να αισιοδοξεί για το μέλλον του τόπου του.

Έναν άνθρωπο που μέχρι το τέλος του, δεν έπαψε να διακρίνεται για το ήθος, την ευγένεια ψυχής, τη σεμνότητα, την ποιότητα των ιδεών και την υποδειγματική συμπεριφορά του.

Με κινητήρια δύναμή του την άδολη αγάπη για το γενέθλιο τόπο και το υψηλό αίσθημα προσφοράς σε αυτόν, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόοδο και ανάπτυξή του, από όποια υπεύθυνη θέση και αν υπηρέτησε. Είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην ΑΝ.ΚΙ., της οποίας υπήρξε ιδρυτής το 1991. Όλη του η σκέψη, οι ιδέες, οι πρωτοβουλίες, οι παρεμβάσεις, ήταν αφιερωμένες αποκλειστικά και μόνο στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων του.

Στην λαμπρή επαγγελματική πορεία του, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός, έχαιρε της εκτίμησης όλων των συνεργατών του, ανέπτυξε πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, ενώ στόχος του ήταν πάντα η ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων για ενεργή ενασχόληση με τα κοινά.

Ως Πρόεδρος-Δ. Σύμβουλος της ΑΝ.ΚΙ. στήριξε τη δράση και το έργο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, όπως εξάλλου και όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας. Υπήρξε από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της λειτουργίας του Λ.Ε.Κ. και πάντα ενθαρρυντικός σε κάθε βήμα και πρωτοβουλία μας, με περισσή χαρά.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς τον αποχαιρετούμε με ιδιαίτερη συγκίνηση, υπερηφάνεια, αγάπη και ευγνωμοσύνη και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον τόπο μας».

Οι έφεδροι αξιωματικοί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, μετά την αναγγελία θανάτου του επίλεκτου μέλους του και τ. Προέδρου Παύλου Πασσαλίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και μετά από εισήγηση του Προέδρου, Κωνσταντίνου Παπανικολάου, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, αποφάσισε τα ακόλουθα:

  1. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη, τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπάθεια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  3. Να διατεθεί ένα ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης, αντί στεφάνου.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο και να αναρτηθεί στα Γραφεία του Συνδέσμου.
  5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

 

Αιωνία του η μνήμη

Σχολιάστε