My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Χαρδαλιάς: Θα σας πω για το Κιλκίς

Νέα παρέμβαση για την παρατεινόμενη καραντίνα στο νομό μας, έκανε ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης με χθεσινό (Δευτέρα) τηλεφώνημά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά.

Ο κ. Κυριακίδης ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά για τα δεδομένα που υπαγορεύουν την συνέχιση της καραντίνας στην περιοχή, μιας και ο χαμηλός αριθμός των επίσημων καταγεγραμμένων κρουσμάτων δε δικαιολογεί την αυστηρότητα των επιβληθέντων μέτρων, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ημερήσιες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ σε επίπεδο γεωγραφικής κατανομής ανά την επικράτεια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, τις επόμενες ημέρες.

Ενημέρωση για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κ. Χαρδαλιά έγινε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και σε συνάντηση του κ. Κυριακίδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στην οποία συμμετείχαν οι Παύλος Τονικιδης, Δημήτρης Τσαντάκης και Δημήτρης Αγαθόπουλος, ενώ οι αρχηγοί των άλλων δύο συνδυασμών, Αναστάσιος Καζαντζίδης και Ιωάννης Φαχουρίδης, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.

“Σεβόμενη απολύτως τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, η Δημοτική Αρχή αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για τα ισχύοντα μέτρα έναντι του Covid -19 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, επιθυμώντας να συμβάλλει με εξειδικευμένες προτάσεις στην καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σχολιάστε