My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος με τον Κ. Σιωνίδη

Με δήλωσή του, ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Καραδημητρίου γνωστοποιεί ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού με τον συνδυασμό «Η Παιονία της Προόδου» του Κ. Σιωνίδη.

karadimitriou-dimitrisΗ δήλωση:

“Υπευθυνότητα, φερεγγυότητα, ορθολογική διαχείριση…αρετές που φαίνεται να λείπουν από την πολιτική ζωή της χώρας, αλλά περισσεύουν στον Κώστα Σιωνίδη αν κρίνει κανείς από τα 4 χρόνια που υπηρέτησε στην καίρια θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Παιονίας.

Για εμάς που τον ζήσαμε αυτά τα χρόνια, για εμάς που αγαπάμε το τόπο μας και θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο είναι ηθική επιταγή η στήριξη και συστράτευση με τον Κώστα Σιωνίδη και την “Παιονία της Προόδου”.

Αυτή είναι η δική μου αταλάντευτη επιλογή. Μετά τα πανεπιστημιακά μου

χρόνια στη Θεσσαλονίκη, και τα χρόνια των συνεργασιών μου με καθηγητές της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και συμμετοχή σε έρευνες για ενεργειακά θέματα, συγκοινωνιακές ρυθμίσεις και διαχείριση έργων, επέστρεψα και εργάζομαι στο τόπο μου τον Ευρωπό. Για μένα ήρθε η ώρα να βάλω τις γνώσεις μου στην υπηρεσία της περιοχής και του κοινού οφέλους.

Να ασχοληθώ υπεύθυνα με την πρόοδο Παιονίας αλλά και με τα προβλήματα των νέων, άνεργων και υποαπασχολούμενων -με βασικά εργαλεία την ενημέρωση για τις δυνατότητες που δίνονται μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την ενεργή και υπεύθυνη διαχείριση προσφοράς και ζήτησης μεταξύ του ιδιωτικού τομέα (τοπικών επαγγελματιών, αγροτών, εργολάβων κλπ) και των άνεργων νέων.

Με την συμμετοχή μου στις εκλογές ως μέλος του συνδυασμού της «Παιονίας της Προόδου» θέλω να συμβάλω στην αξιοποίηση των προοπτικών ανάπτυξης που δημιούργησε ήδη η ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας. Προσωπικά σας ζητώ να αναδείξετε τον Κώστα Σιωνίδη, Δήμαρχο της Παιονίας και να στηρίξετε την προσπάθειά μου με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.”

Σχολιάστε