My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τσιτουρίδης μηνύει Γρηγοράκο!

Κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά ο πρώην υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης, καλώντας μάλιστα ως μάρτυρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο!

savvas-tsitouridisΟ κ. Τσιτουρίδης έγινε “πυρ και μανία” με αφορμή δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου σήμερα (Δευτέρα) το πρωί σε εκομπή στο Mega, όταν αντικρούοντας την επίθεση του Ιορδάνη Τζαμτζή για τα περί «κλεφτών στο ΠΑΣΟΚ”, έκανε λόγο για σειρά σκανδάλων της ΝΔ, αναφέροντας μεταξύ των ονομάτων και αυτό του Κιλκισιώτη πρώην βουλευτή.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε απ` τον κ. Τσιτουρίδης αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή μια αήθη αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Εδώ και καιρό έπαψα να ανέχομαι και να συγχωρώ αθλιότητες, ψέματα, και συκοφαντίες. Εμένα η Δικαιοσύνη, ως μη αρμόδιο ή μη εμπλεκόμενο, δεν με κάλεσε ποτέ και για τίποτε, ούτε καν ως μάρτυρα, για όσα επιχείρησαν κάποιοι να μου καταλογίσουν στο παρελθόν για την κυβερνητική διαδρομή μου.

Προσφεύγω εναντίον του κ. Γρηγοράκου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Και προτείνω ως μάρτυρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή Νομικής κ. Ευάγγελο Βενιζέλο».

Σχολιάστε