My Twitter Feed

25 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Ο ιός τραβάει την ανηφόρα! -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Μεγάλες καταστροφές σε Άγ. Πέτρο -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Φεστιβάλ Ισότητας από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Παιονία: Και ψηφιακές οι πληρωμές -

Πέμπτη, 23 Ιουνίου, 2022

Διψήφια νούμερα αλλά …ύφεση -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Επισπεύδεται επιστροφή φόρου -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Λαμπρή η επέτειος της Μάχης Κιλκίς -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Το Κιλκίς τιμά την 21η Ιουνίου 1913 -

Δευτέρα, 20 Ιουνίου, 2022

Τον διέγραψαν κι απ` τα μητρώα!

Μετά τη χθεσινοβραδινή του διαγραφή απ` την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το μεσημέρι έμαθε ότι διαγράφεται κι απ` τα μητρώα του κόμματος!

Ο λόγος για τον βουλευτή Κιλκίς, Θόδωρο Παραστατίδη, που “καρατομήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες” απ` τον Ευ. Βενιζέλο, διότι “δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις” να ψηφίσει “ναι” στο μνημόνιο-3. Μαζί μ` αυτόν, βέβαια, είχαν την ίδια τύχη και οι υπόλοιποι πέντε “αντάρτες” της χθεσινής ψηφοφορίας.

Μάλιστα, η διαγραφή των έξι κι από τα μητρώα του κόμματος, συνοδεύτηκε με την απαξιωτική διαρροή κύκλων της Ιπποκράτους, που σημείωναν ότι «αν θέλουν να έρθουν στο Συνέδριο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση επανεγγραφής στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους και θα δούμε αν θα γίνει δεκτή…»!

Σχόλια
One Response to “Τον διέγραψαν κι απ` τα μητρώα!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Το δόγμα ”αποφασίζομεν και διατάσσομεν ” εφαρμόζεται δυστυχώς με συνοπτικές διαδικασίες εν έτη 2012 απο αρχηγούς κομμάτων που θέλουν να ονομάζονται ”δημοκρατικά” ή ”σοσιαλιστικά”, ενώ αποδεικνύεται πως μόνον κατ’ ευφημισμόν είναι . Διαπιστώνεται λοιπόν ολοένα και περισσότερο οτι έννοιες όπως ”δημοκρατικές διαδικασίες”, ”διάλογος”, ”δικαίωμα στην διαφορετική άποψη”, δεν έχουν καμμία εφαρμογή και κατάντησαν να είναι κενές περιεχομένου απο την αλαζονική λειτουργία της κάθε λογής εξουσίας κρατικής ή κομματικής. Και αυτό συμβαίνει βεβαίως διότι στον πυρήνα του ”εγώ” του κάθε αρχηγού, υπάρχει ριζωμένη μια ισχυρή φασιστική συμπεριφορά ασχέτως των βερμπαλιστικών διακυρήξεων, δηλώσεων και υπογραμμίσεων περι συλλογικότητας των αποφάσεων και σεβασμού της διαφορετικότητας. Με αυτήν ακριβώς την στάση τους τα κόμματα αποδεικνύονται ιδιαίτερα “σαρκοβόρα” με τα ίδια τους τα στελέχη καθιστώντας τα στην συνείδηση του κόσμου όλο και πιό αντιδημοκρατικά και αντικοινωνικά. Ιδιαίτερα για ένα σοσιαλιστικό κίνημα, όπου η έννοια της συλλογικότητας σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο πυρήνας της αρχέγονης ιδεολογίας του, γίνεται αρνητικά εμφατικότερη η συμπεριφορά μιάς αβασάνιστης-εύκολης διαγραφής στελεχών του. Αν τώρα ανοίξουμε όλο το πλάνο της πολιτικής συμπεριφοράς της ηγεσίας του Πασοκ απο την στιγμή που ο ΓΑΠ αποφάσισε να μας βάλει στο ”στόμα του λύκου” και μέχρι σήμερα, εύκολα συμπεραίνουμε οτι το κόμμα αυτό μέσω των πολιτικών επιλογών του αυτοακυρώθηκε, σε σχέση με τις αρχές της διακήρυξης της ίδρυσής του στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, δηλαδή πριν απο 38 χρόνια και έτσι αυτομάτως έκλεισε τον κύκλο του. Αν τώρα ο σημερινός αρχηγός του αδυνατεί να το αντιληφθεί και το σπρώχνει προς τον πλήρη διασυρμό , ε αυτό πλέον καταρρίπτει και την άποψη οτι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος.

Σχολιάστε