My Twitter Feed

3 Ιουνίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποίηση ενόψει εκλογών -

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης -

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

“Δούλεψε πάλι η κοπτοραπτική” -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

“Βάϊραλ” οι δηλώσεις για ΕΝΦΙΑ! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΑΝΚΙ: “Δαγκωτό” στο Leader! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΝΔ: Ξεκινά νέα καμπάνια -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Από τα «επείγοντα» στη Βουλή -

Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Παιονία: Έργο 4,3 εκ. για ύρδευση -

Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΕΑΣ: Συνέλαβαν τον 86χρονο αντιπρόεδρό της!

Τον 86χρονο αντιπρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, Γιώργο Κωνσταντινίδη, συνέλαβαν χθες το βράδυ οι τοπικές αστυνομικές αρχές, για μη καταβολή ΦΠΑ. Μάλιστα, η σύλληψη έγινε αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, αφού ο υπερήλικας συλληφθείς είναι δημ. σύμβουλος!

Ο κ. Κωνσταντινίδης οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου διανυκτέρευσε, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η οφειλή ύψους 290.000 ευρώ, που αφορά έσοδα που είχε η Ένωση από τον περσινό Ιούλιο έως το τέλος του 2011, έχει μπει σε ρύθμιση και πρέπει ν` αποπληρωθεί το ποσό τον επόμενο μήνα. Να σημειωθεί, πάντως, ότι το αδίκημα της μη απόδοσης ΦΠΑ, στην προκειμένη περίπτωση, διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Για το ίδιο αδίκημα είχαν συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Χ. Παυλίδης και ο πρώην αντιπρόεδρος Κ. Υφαντίδης. Τότε, μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινίδης είχε προσφερθεί μέσω τηλεφωνήματος που έκανε στην Αστυνομία απ` τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν, να προσαχθεί κι αυτός, κάτι που απορρίφθηκε. Τελικά, όμως, συνελήφθη χθες το βράδυ.

Σχολιάστε