My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Συνάντηση της ΔΕΕΠ Κιλκίς με Αλέξανδρο

Σε συνέχεια των συναντήσεων της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ με αθλητικούς συλλόγους, την Tετάρτη 10 Φεβρουαρίου o πρόεδρος της Οργάνωσης Μ. Παπαδόπουλος και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κιλκίς «Αλέξανδρος» Θ. Ντουντούκη, Μ. Αναστασιάδη, Κ. Ντουντούκη και Χ. Ντοuντούκη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πορεία αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δραστήριος σύλλογος τους.

Το σωματείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διατηρεί 19 τμήματα Ακαδημιών όλων των ηλικιών της ΕΠΟ από 5-16 ετών. Μέχρι το 2019 η Ακαδημία διέθετε και δύο ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς με την εφηβική της ομάδα να αγωνίζεται την Α’ Κατηγορία και την ανδρική της ομάδα να ανεβαίνει το 2018 στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να παραμένει μετά την λήξη του πρωταθλήματος στην κατηγορία αυτή. Επίσης το 2019 η ανδρική τους ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς. Ακόμη ο Σύλλογος διαθέτει και τμήματα στίβου με 120 αθλητές και τμήμα βόλεϊ με 30 μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Μακεδονίας με πρόσφατες κατακτήσεις τίτλων πρωταθλητού το 2018 και 2019. Στον στίβο αρκετοί αθλητές έχουν κατακτήσει πανελλήνιες νίκες με τον αθλητή ΑΛΕΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να είναι σε θέση να μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα φέτος κατέχοντας στο αγώνισμα του ήδη το πανελλήνιο ρεκόρ στην ηλικία του. Τέλος, ο Σύλλογος διαθέτει και τμήματα αγωνιστικών κολυμβητικών ομάδων και υποδομές που όμως ακόμη δεν αναγνωρίστηκαν από την ΚΟΕ.

Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου είναι η κατασκευή ενός κλειστού κολυμβητηρίου, καθώς επίσης και η βιωσιμότητα των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού), το καθεστώς και η προοπτική συνέχισης της λειτουργίας τους και κάτω από ποιες προϋποθέσεις για το μέλλον.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για την πανδημία, παραβρέθηκαν επίσης από την πλευρά της ΔΕΕΠ ο Γραμματέας Ν.Τοπαλίδης και ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας Ιωάννης Φωτακέλης.

Σχολιάστε