My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Μασμανίδης

Χτυπημένος από τον κορονοϊό έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο Γιάννης Μασμανίδης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους οικείους και στους πολλούς φίλους με την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας του τόπου μας, ξεκινώντας από τη γενέτειρά του το Πευκόδασος και απλώνοντας τις δραστηριότητές του στο Πολύκαστρο, σ` ολάκερη τη Παιονία και το νομό Κιλκίς.

Δημοτικός υπάλληλος εν ζωή και μέλος του Συλλόγου ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, υπήρξε ο ιδρυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Πευκοδάσους, αλλά και του ενός από τους δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν απομείνει στο νομό μας, του “θρυλικού” πια ΡΑΔΙΟ ΣΥΝΟΡΑ.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους συγγενείς του αλησμόνητου Γιάννη. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Συλλυπητήριο

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συγκίνηση το μέλος του Συλλόγου Γιάννη Μασμανίδη που έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 67 ετών νικημένος από την κατάρα της εποχής, τον κορωνοϊό.

Ο αγαπητός και αξέχαστος συνάδελφος μας , ήταν εν υπηρεσία γραμματέας της Κοινότητας Πευκοδάσους και τα τελευταία 13 χρόνια στο Καποδιστριακό του Δ. Πολυκάστρου, Προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Ο αγαπητός μας και αξέχαστος Γιάννης πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας και ήταν μπροστάρης στη δραστηριότητά του.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Σχολιάστε