My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σούλης κατά Τσίπρα για τον TAP

Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση με την ευκαιρία των εγκαινίων για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ:

kazantzidis“Εγκαινιάσθηκε σήμερα (χθες) ένα μεγάλο έργο που οραματίσθηκε και σχεδίασε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς σε μια τελετή στην οποία παρέστη ένας άνθρωπος που πολέμησε λυσσαλέα την μεγάλη αυτή αναπτυξιακή επένδυση, ο κ. Τσίπρας.

Ο σημερινός και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα κάτι ανάλογο είχε πράξει και με μια άλλη μεγάλη επένδυση που έφερε και πάλι η ΝΔ και η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.

Αναφέρομαι στην μεγάλη Κινεζική εταιρεία COSCO την οποία ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε όσο ήταν στην αντιπολίτευση με τρόπο επαίσχυντο και επικίνδυνο αλλά όταν ήρθε στην εξουσία … έχασε τη γλώσσα του και έτρεχε καταϊδρωμένος να φωτογραφηθεί με τους Κινέζους αξιωματούχους.

Τα λόγια περιττεύουν. Τι να πει κανείς για έναν τόσο ανακόλουθο και πολιτικά ανίκανο πρωθυπουργό; Ο μόνος δρόμος είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατόν γιατί η παραμονή του μόνο επιζήμια είναι για τους Ελληνες.”

Σχολιάστε