My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης -

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Κ. Αρβανίτης: Εμείς θα νικήσουμε -

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

“Όχι συγκάλυψη των υποκλοπών” -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Φτάνει πια ο εμπαιγμός στην Υγεία -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Διμέτωπη επίθεση Κουτσούμπα -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Περιοδεία Κ. Αρβανίτη στο νομό μας -

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Καλά που έχουμε και τα κρασιά μας! -

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

“Η ΕΕ να στηρίξει τους αγρότες” -

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Σιωνίδης: Περιοδείες με διάλογο

SONY DSCΟ Κώστας Σιωνίδης τη Δευτέρα  5.5.2014 περιόδευσε σε Φιλυριά και Γερακώνα  και παρουσίασε τις κατευθύνσεις και τους άξονες που  καταθέτει στη προγραμματική του δέσμευση για την επόμενη πενταετία στους κατοίκους της Παιονίας.

 Ανέλυσε τις δράσεις και τα σχέδια για την νέα δημαρχιακή περίοδο 2014 – 2019.

Ενημέρωσε για τη ρύθμιση οφειλών που ψηφίστηκε πρόσφατα στη βουλή και δεσμεύτηκε για την δίκαιη εξέταση των ενστάσεων παλαιών οφειλών.

Μεταξύ άλλων είπε:

SONY DSC« Κατεδαφίσαμε μετά από απαίτηση των κατοίκων το επικίνδυνο κτίριο του παλαιού σχολείου γιατί αποτελούσε κίνδυνο για την δημόσια υγεία και μελετάμε την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με ένταξη σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα (ΕΣΠΑ), στο ίδιο οικόπεδο.  Βελτιώσαμε και δενδροφυτεύσαμε τη πλατεία με τη συνδρομή του συντοπίτη σας κ. Λάζαρου Ελευθεριάδη. Κατασκευάσαμε αντιπλημμυρικό 200 μ. εντός του οικισμού και ολοκληρώνουμε αυτό άμεσα με άλλα 170 μ. Αποπερατώνουμε τα αποδυτήρια του γηπέδου σε συνεργασία με τον   πολιτιστικό σύλλογο. Σχεδιάζουμε την βελτίωση του αρδευτικού εντός του οικισμού. Επεμβαίνουμε όταν υπάρχουν προβλήματα στους επαρχιακούς δρόμους αν και την ευθύνη την έχει η Περιφέρεια. Πριν λίγες ημέρες θυμάστε τι έγινε με τις βροχές στο δρόμο Φιλυριάς -Γουμένισσας .»

Στο Πολύπετρο

SONY DSCΟργάνωση, σχέδιο και επιχειρήματα. Με την γεύση αυτή έμειναν οι κάτοικοι του Πολυπέτρου που παρακολούθησαν την ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Κώστα Σιωνίδη το βράδυ της Δευτέρας 5.5.2014 στο Πολύπετρο.

 Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο ο κ. Σιώνιδης εξέπεμπε την αισιοδοξία και την ικανοποίηση για την κατάρτιση του συνδυασμού της Παιονίας της Προόδου, την ίδια άλλωστε είχα νωρίτερα στην ομιλία του όταν ανέφερε : «..Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή, ξέρετε, για ένα υποψήφιο δήμαρχο από αυτήν! Να σε εμπιστεύονται οι καλύτεροι του κάθε τόπου!»

Μετά   το τέλος της ομιλίας του, έδωσε δείγμα δημοκρατικής ευαισθησίας όταν κάτοικος του Πολυπέτρου ζήτησε να απευθύνει ερωτήσεις. Του έδωσε το βήμα, το μικρόφωνο και τον άκουσε με προσοχή   για πέντε περίπου λεπτά , καθώς οι ερωτήσεις περιείχαν ταυτόχρονα θέσεις και τοποθετήσεις.

Ο κ. Σιωνίδης αφού επεσήμανε ότι ο διάλογος είναι πάντα ωφέλιμος, απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν το Δήμο , και μετά ο  πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου κ. Δημήτρης Κουλίνας  τοποθετήθηκε  στις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Αξιό ποταμό και σε αυτές που την αρμοδιότητα   έχει η Περιφέρεια. ( Αναδασμοί , κοινόχρηστες εκτάσεις κλπ).

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ

Σχολιάστε