My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σεμιναριο για εργασιακο στρες, στη Γουμενισσα

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας υλοποίησε άλλο ένα  εκπαιδευτικό σεμινάριο με σκοπό την κατάρτιση των μελών του  και την δυνατότητα οικονομικής υποστήριξης.  Το σεμινάριο με τίτλο «Αντιμετώπιση Εργασιακού Stress» υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του πιστοποιημένου κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Ε.Π.Ε.  

Το σεμινάριο, διάρκειας 40 ωρών, υλοποιήθηκε σε αίθουσα διδασκαλίας του Γυμνασίου Γουμένισσας και το παρακολούθησαν 25 συμμετέχοντες/εργαζόμενοι μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο πρώτο μάθημα του σεμιναρίου εκπαιδευτής ήταν ο κος Ιωάννης Αβραμίδης, ο οποίος ανέλυσε το θέμα της υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία. Στη συνέχεια την εκπαίδευση ανέλαβαν οι έμπειρες εισηγήτριες κα Ελισσάβετ Σόφτση και κα Καλλιόπη Βουμβουράκη (Ψυχολόγοι), οι οποίες ανέλυσαν σε βάθος κάθε επιμέρους εκπαιδευτική ενότητα. Στο κλείσιμο του προγράμματος οι κκ Αθανάσιος Τραχανίδης (Πρόεδρος Εμπορο/τικού Συλλόγου Γουμένισσας) και Παναγιώτης Αμοιρίδης (Διευθυντής Επιμορφωτικής Κιλκίς) εξήγησαν τους σκοπούς του προγράμματος & τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της Γουμένισσας και συζήτησαν με τους συμμετέχοντες.

Σχολιάστε