My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Φώφης από Κιλκίς

Επίσκεψη-αστραπή στο Κιλκίς πραγματοποίηση σήμερα Σάββατο η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της έλευσής της στη ΔΕ Θεσσαλονίκης.

gennimataΗ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε λίγο πριν το μεσημέρι στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός της ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η κ. Γεννηματά απηύθυνε πρόσκληση σ` όλους τους «παλιούς συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ» να συστρατευτούν στην δημοκρατική παράταξη για να συμβάλουν όλοι μαζί στην αναγέννησή της.

«Χιλιάδες άνθρωποι σ` όλη την Ελλάδα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας μια μίνι αναδρομή στις μεγάλες αλλαγές που θεσμοθέτησε το Κίνημα κατά τη διάρκεια της ιστορικής διαδρομής του, όπως το κοινωνικό κράτος, το ΕΣΥ, η κατασκευή των μεγάλων έργων υποδομής, η μεταρρυθμίσεις στη Τοπ. Αυτοδιοίκηση κα.

papoulidisΗ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «το νέο μνημόνιο είναι ιδιοκτησίας Τσίπρα – Καμμένου». Παράλληλα, αναφέρθηκε στις βασικές προτάσεις του προγράμματος του κόμματός της ενόψει των κρίσιμων, όπως τις χαρακτήρισε, εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Την κ. Γεννηματά προλόγισε ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Σταμάτης Παπουλίδης, ο οποίος κάνοντας λόγο για «πρώτη φορά αριστερή αυταπάτη» και για “την πιο επιζήμια κυβέρνηση όλων των εποχών», τόνισε ότι «μετά από 5 χρόνια ο κόσμος άρχισε να μας ακούει και πάλι σαν ΠΑΣΟΚ».

Την κ. Γεννηματά συνόδευε εκτός των άλλων στελεχών του κόμματός της κι ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης.

Σχολιάστε