My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στοπ στις κινητοποιήσεις μέχρι νεωτέρας

katalipsi-dimarxeiouΤον τερματισμό των κινητοποιήσεων της ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμηνύοντας ωστόσο πως «ο αγώνας θα συνεχιστεί με δράσεις πάνω στην πλατφόρμα που θα δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών».

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων τονίστηκε πως οι εργαζόμενοι δέχθηκαν «έναν ανελέητο πόλεμο, άνευ προηγουμένου, τόσο από την τρικομματική συγκυβέρνηση όσο και από τα συμφέροντα (επιχειρηματικά-εκδοτικά) που την υποστηρίζουν».

Επισημάνθηκε ακόμη πως «το υπόλοιπο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δεν πορεύτηκε μαζί τους, εμφανίζοντας αδυναμία να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων, ενώ και οι αιρετοί δεν κατάφεραν να συντονίσουν τη δράση τους και να φτιάξουν ενιαίο μέτωπο κατά των μέτρων του μνημονίου που οδηγεί τους Δήμους σε οικονομική κατάρρευση».

Τέλος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέρθηκαν και εναντίον «ορισμένων αιρετών που επιχείρησαν να εμβολίσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συντασσόμενοι και αυτοί με την κυβερνητική πολιτική».

Από newsbomb.gr

Σχολιάστε