My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Αρχή ανασυγκρότησης με κριτική

ΠΑΣΟΚ νέο λογότυποΤη διαδικασία ανασυγκρότησής του ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας με μια συγκέντρωση μελών και φίλων του, που πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν περί τα 40 άτομα, αριθμός που θεωρήθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικός απ` τα στελέχη του κόμματος, με βάση την αρνητική γι` αυτό συγκυρία.

Τις κύριες εισηγήσεις για το θέμα έκαναν, ο υποψήφιος βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α” Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, το  μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Συλβάνα Καρασαββίδου και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, Χρήστος Γεωργιάδης.

Για τα τοπικού ενδιαφέροντος θέματα της ανασυγκρότησης μίλησε ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Κιλκίς, Λεωνίδας Δημητριάδης, ενώ ακολούθησαν τοποθετήσεις απ` τους παραβρεθέντες, μια εκ των οποίων έκανε ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για πλευρές της κομματικής δραστηριότητας κατά τις προεκλογικές περιόδους.

Η συνέλευση έκλεισε με τοποθέτηση του βουλευτή Κιλκίς, Θόδωρου Παραστατίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για “νέα επώδυνα μέτρα  που καλείται να εγκρίνει το Κοινοβούλιο”, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει πια θα `ναι η δική του στάση κατά την ψηφοφορία.

Σχολιάστε