My Twitter Feed

4 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ζητούνται άμεσα αποζημιώσεις -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα κάνουμε για αγροτικά -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

35 νέα κρούσματα κάθε μέρα -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Τι λένε για τις καταστροφές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Aλλαγές συμβάσεων στην ALUMIL -

Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

“Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία” -

Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

ΚΚΕ: Μέτρα για τις καταστροφές -

Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Ο Μητσοτάκης κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της ΝΔ

Του Κώστα Βαξεβάνη.


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και κατά περίπτωση Μητσοτάκη,χωρίζει με τον Κυριάκο και συμβαίνουν τα εξής: αγοράζει (νόμιμα) το σπίτι του Βολταίρου πάνω στο Σηκουάνα,κάνει (νόμιμα) εταιρεία στην Ελβετία,(ξανά νόμιμα) εταιρεία στα Κέυμαν,(νόμιμα αλίμονο) εταιρεία με τον Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ.

Σταματά ταυτόχρονα να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες, πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσε παρά να είναι νόμιμο.Σήμερα είναι πάλι μαζί με τον Κυριάκο.Κάρμα

Ο έλληνας πολίτης, ανύποπτος, καχύποπτος ή ύποπτος, πρέπει να αποδεχθεί αυτή την ακολουθία, χωρίς να αναρωτηθεί ούτε τι συμβαίνει, ούτε αν τον κοροιδεύουν. Γιατί αν τολμήσει να το πει, ο Κυριάκος δίνει εντολή στα επιτελεία της ΝΔ και σε δησιογράφους της αυλής (δεν πρόκειται για δημοσιογράφους μόνο της δικής του αυλής αλλά γι αυτούς που σταυλίζονται και προαυλίζονται κάτω από την πολυκατοικία της Δεξιάς) να ανακράξουν “αντί να χτυπήσουν τον αρχηγό χτυπάνε άνανδρα τη γυναίκα του”.

Χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα τη Μαρέβα οι άνανδροι και ανήθικοι βασανιστές.

Η Αγία Οικογένεια των επικοινωνιολόγων του Κυριάκου στην υπόθεση του Mareva_gate, προσπαθεί συστηματικά να παρουσιάσει μια προκλητική συμπεριφορά του Κυριάκου , ο οποίος είναι δημόσιο και ελεγχόμενο πρόσωπο, ως αποτέλεσμα προσπαθειών που γίνονται για να πληγεί προσωπικά και άρα πολιτικά.

Έτσι όταν αποκαλύψαμε την αγορά του σπιτιού του Βολταίρου και την ανυπαρξία δήλωσης πόθεν Έσχες με το επιχείρημα της «διάστασης», διέρρευσε πως επεμβαίνουμε στην προσωπική του ζωή την οποία ωστόσο ο ίδιος είχε κάνει βούκινο προεκλογικά και συνέχισε να την κάνει ποστάροντας στα social media φωτογραφίες «η Μαρέβα μου και εγώ» , «η Μαρέβα και η ηλεκτρική σκούπα» ,«εγώ η Μαρέβα και τα παιδιά» και άλλα πολλά.

Μετά τις αποκαλύψεις πως η Μαρέβα είναι στα Paradise Papers οι οποίες οδηγούν τον Κυριάκο στην πολιτική του κόλαση, η καταφυγή και πάλι δεν ήταν οι δημόσιες και πειστικές απαντήσεις, αλλά η κατηγορία όσων κάνουν τις αποκαλύψεις . Αυτοί λοιπόν που τον Φεβρουάριο όταν έγραφαν για την offshore ήταν συκοφάντες, τώρα είναι (είμαστε δηλαδή) άναδροι που χτυπάμε τη γυναίκα του αντιπάλου.

Κάποια εσταυλισμένη μάλιστα δημοσιογράφος έγραψε πως σύμφωνα με τον μακαρίτη τον Κίτσο Τεγόπουλο της Ελευθεροτυπίας, ποτέ δεν χτυπάμε γυναίκες και παιδιά των πολιτικών για να χτυπήσουμε τους ίδιους. Άρα για μια ακόμη φορά βγήκε το συμπέρασμα πως φταίνε οι άλλοι, ούτε η Μαρέβα, ούτε ο Κυριάκος.

Η συμμετοχή της Μαρέβας Μητσοτάκη στα Paradise Papers , δηλαδή σε ένα δίκτυο που για τον Διεθνή Τύπο στεγάζει και κρύβει την παγκόσμια διαφθορά και φοροδιαφυγή, είναι μια άναδρη επίθεση στον Μητσοτάκη μέσω της γυναίκας του. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολιτικοποιεί ανήθικα μια σκανδαλώδη υπόθεση που βάζει τον ίδιο και τη σύζυγό του στο επίκεντρο της έρευνας, εμπλέκοντας το κόμμα του το οποίο χρησιμοποιεί για κάλυψη και προστασία. Αντί να απαντήσει και στο κόμμα του και στην κοινωνία, αναφωνεί «χτυπάνε οι άνανδροι το κόμμα». Κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της ΝΔ αντί να απεμπλέξει τον πολιτικό του χώρο από την προσωπική του περιπέτεια. Τόσο απλά.

Άρθρο στο koutipandoras.gr

Σχολιάστε