My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Κολότσιος στο Κουρμάνι

kolotsios-kourbani 4Την Αναβίωση εθίμου της Ανατολικής Ρωμυλίας «Κουρμπάνι» στο Πολύκαστρο, παρακολούθησε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδα Τζαβέλα και Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσε με τους υποψήφιους Δημάρχους Χρήστο Γκουντενούδη, Κώστα Σιωνίδη και Σόνια Συμεωνίδου καθώς επίσης και πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κόσμος μίλησε μαζί του , για τα προβλήματα του Πολυκάστρου και ζήτησε να είναι κοντά τους. Με τη σειρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε πως η παρουσία του στον τόπο δεν είναι προσωρινή, άλλα καθημερινή και με ουσία.

kolotsios-kourbani 7Η πρόεδρος  του Συλλόγου της Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου, Σοφία Τατσιούδη υποδέχτηκε τον κ. Κολότσιο υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς με τον συνδυασμό «Αλληλεγγυη» του Απόστολου Τζιτζικώστα , και τους Περιφερειακούς του Συμβούλους και τους μίλησε για τον σύλλογο.

Τέλος ο Περικλής Κολότσιος , σέρβιρε στον κόσμο , αποδεικνύοντας για ακόμα μία φόρα πως δεν είναι πολιτικός παλαιάς κοπής , αλλά άνθρωπος που ενδιαφέρεται, νοιάζεται και είναι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό του.

Δελτίο τύπου από ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Σχολιάστε