My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί

prosfyges_eidomeni-001Η κρίση του προσφυγικού – μεταναστευτικού  ζητήματος που ταλανίζει τον Δήμο Παιονίας εδώ και αρκετούς μήνες και η εγκατάσταση μεγάλου κύματος προσφύγων σε περιοχές του Δήμου μας, έχει ευαισθητοποιήσει το κοινό και κυρίως πολλές ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες είχαν την πρόθεση να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα στους καταυλισμούς της περιοχής.

Θα θέλαμε λοιπόν, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους την Εταιρεία ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και την Δ/ντρια Εταιρικών Σχέσεων, κα Δήμητρα Δασκαλάκη για τη δωρεά τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και παιχνιδιών, την Εταιρεία ΕΛΑΙΣ – UNILEVER ELLAS για την δωρεάν διάθεση σκηνών και πλαστικών κουπών, καθώς και τα σουπερμάρκετ AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  για τη δωρεά τροφίμων προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Στις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε σήμερα, κάθε πράξη προσφοράς είναι πολύτιμη και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειές μας.

Σχολιάστε