My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μάλγαρης: “Παρών” για Δήμο Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Μονάδα λυματολάσπης με 6,8 εκατ. -

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Για εκσυγχρονισμό της ύδρευσης -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Απαξίωση της Ειδικής Αγωγής -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εργασίες στη γέφυρα του Αξιού -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Η επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Με Κ. Αρβανίτη η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Πάϊκο: Προβλήματα από βροχοπτώσεις -

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023

Μπαλάσκας: Θα δικαιωθώ – είμαι πάντα παρών

vaggelis-mpalaskasΤην αισιοδοξία του ότι θα δικαιωθεί τελικά και θ` αθωωθεί απ` το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, εκφράζει με δήλωση του ο Βαγγέλης Μπαλάσκας. Μάλιστα, κάνει λόγο και για κατηγορία που “έγινε ηπιότερη μετατρεπόμενη σε πλημμέλημα”.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας τονίζει ότι η πρωτόδικη απόφαση δεν συνεπάγεται την έκπτωσή του από το αξίωμα του δημάρχου και δηλώνει: “Είμαι και θα συνεχίζω να είμαι παρών, προς απογοήτευση ορισμένων, στα πολιτικά πράγματα του Κιλκίς”.

Η δήλωση:

«Μετά την έκδοση της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης για την υπόθεση των δελτίων μετακίνησης των ΑΜΕΑ, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς και να μοιραστώ μαζί τους τις ακόλουθες σκέψεις:

 • Σέβομαι απολύτως την πρωτόδικη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, με την οποία η αποδιδόμενη στο πρόσωπό μου κατηγορία έγινε ηπιότερη μετατρεπόμενη σε πλημμέλημα, αποσυνδέθηκε αυτή πλήρως από τις διατάξεις περί καταχραστών δημοσίου ενώ παράλληλα μου αναγνωρίσθηκαν σειρά ελαφρυντικών.
 • Το περιεχόμενο της πρωτόδικης απόφασης με γεμίζει αισιοδοξία ότι εν τέλει θα επέλθει η δικαίωση με την αθώωσή μου από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στο οποίο και έχω ήδη προσφύγει.
 • Η πρωτόδικη απόφαση σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την έκπτωσή μου από το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς βασική προϋπόθεση γι’ αυτό αποτελεί ο αμετάκλητος χαρακτήρας της δικαστικής απόφασης.
 • Βασική αρχή του δικαίου αποτελεί το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, που συνεπάγεται ότι ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του από τα ποινικά δικαστήρια. Την αρχή αυτή ας την βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι βιάζονται σήμερα να πανηγυρίσουν.      
 • Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου και όλους εκείνους που με στήριξαν και με στηρίζουν σε όλη αυτή τη δοκιμασία την οποία υφίσταμαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η στήριξή τους και αναμφισβήτητα η αγάπη των πολιτών στο πρόσωπό μου είναι αυτή που με κράτησε όρθιο και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω να αγωνίζομαι μέχρι την τελική μου δικαίωση.
 • Είμαι και θα συνεχίζω να είμαι παρών, προς απογοήτευση ορισμένων, στα πολιτικά πράγματα του Κιλκίς καθώς μου δίνει το δικαίωμα αυτό η σχέση εμπιστοσύνης που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πολίτες του Νομού Κιλκίς.»
Σχόλια
4 Σχόλια to “Μπαλάσκας: Θα δικαιωθώ – είμαι πάντα παρών”
 1. Ο/Η mamania λέει:

  Λίγη τσίπα να είχες επάνω σου θα είχες πάει σπίτι σου να περάσεις με αξιοπρέπεια αυτές τις δύσκολες ώρες για κάθε άνθρωπο. Η λύσσα όμως για εξουσία, καρέκλες και αξιώματα ούτε αυτό δε σου επιτρέπει να κάνεις. Πήγαινε σπίτι σου και ΟΤΑΝ δικαιωθείς κανείς δε θα μπορεί να σου πει τίποτε. Αν και ξέρουμε με ποιους τρόπους μετατρέπεται το κακούργημα σε πλημμέλημα. Για το μόνο που απορώ είναι : έχεις μεγαλύτερο βίσμα και από Ψωμιάδη και από Παπαγεωργόπουλο;;;

 2. Ο/Η ερώτηση λέει:

  Η δημοσκόπηση οταν λέει άδικο εννοεί για ποίο λίγα χρόνια ή για ποιο πολλά;
  Εγώ θεωρώ άδικο το ότι ήταν 5 χρόνια.. ήθελα 7+. Αρά ο ψήφος στην επιλογή “‘Άδικη” μετράει ως υπέρ ή ως ενάντια στον καταδικασμένο εν αργία δήμαρχο Κιλκίς;

  • Ο/Η Kilkis24 λέει:

   Κατά γενική ομολογία, η ποινή θεωρήθηκε βαριά. Το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι αν ήταν και δίκαιη ή άδικη. Οπότε αν εσείς θεωρείται ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, θα πρέπει να πάτε με το “δίκαιη”, κι ας φαίνεται αυτό κατ` αρχάς αντιφατικό. Ασφαλώς θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη επιλογή απαντήσεων, αλλά εκτιμήσαμε ότι θα `πρεπε να τις συνοψίσουμε στις δυο βασικές. Η άποψή σας, πάντως, καταγράφηκε.

 3. Ο/Η ΟΙΜΕ λέει:

  Ακόμη κι αν φανταστούμε ότι δεν ήξερε και δεν ρώταγε (αυξάνοντας κατά πολύ το βαθμό ηλιθιότητας που μπορεί να μας διακατέχει), είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος από αυτό και μόνο να μην νοείται ανίκανος να διοικήσει; ! Πώς είναι δυνατόν να επανέρχεται σαν καημένος κατηγορούμενος; Αν δεν ήξερε και την έπαθε, τότε ας πάει σπίτι του ως τουλάχιστον ανεπαρκής.

Σχολιάστε