My Twitter Feed

24 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κεντρική εκδήλωση της ΛΑΣΥ στο Κιλκίς -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΣ Παιονίας στις 26 Σεπτεμβρίου -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδείες Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΒΕ: Δυναμική παρουσία στη ΔΕΘ -

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Μεγάλα προβλήματα των σχολείων -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα προβλήματα του ΓΝΚ στη Βουλή -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδεία Μυλόπουλου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Μετωπο: Ο εμπαιγμος απο Μανιατη συνεχιζεται

Συνεδρίασε χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του Μετώπου Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Παϊκο, προκειμένου να εξετάσει τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται μετά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στις 16 -02-2012.

“Οι παλινωδίες του Υφυπουργού κ. Μανιάτη και ο εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας συνεχίζονται”, λέει το Μέτωπο σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας:

Πρόκειται για συμπεράσματα που ο καθένας μπορεί να εξάγει παρακολουθώντας την ομιλία του κ. υφυπουργού, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ( http://www.youtube.com/watch?v=jMssiiTFmEk ) από το ίδιο το Υπουργείο.  Η “συνέπεια” και η “δημοκρατία” που χαρακτηρίζουν από την αρχή την διαδικασία, γίνονται κατανοητές καθώς στο βίντεο εμφανίζεται μόνο ο κ. Μανιάτης ενώ έχουν κοπεί….στο μοντάζ οι παρεμβάσεις όλων των υπολοίπων βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής μας κοινωνίας. Παράλληλα έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα σχολιασμού, καθώς όπως φαίνεται, δημοκρατία είναι να συμφωνούν οι πάντες με τον κ. Μανιάτη!

Ο κ. υφυπουργός θεωρεί την τοπική κοινωνία παραπληροφορημένη και λέει ότι θα λύσει το πρόβλημα της ενημέρωσης των κατοίκων του Νομού Κιλκίς….στην Αθήνα μέσω των επιτροπών της Βουλής. Η διαδικασία αυτή  στερείται κάθε λογικής και χρήζει μονάχα…επιστημονικού σχολιασμού, καθώς δεν είναι παρά μια προσπάθεια να καλύψει – στο πλαίσιο του Κοινοβουλίου – το κενό της ενημέρωσης, που ο ίδιος προκάλεσε προφασιζόμενος την οικονομική στενότητα και τον ανεπαρκή αριθμό των 23 υπαλλήλων που ασχολούνται με το αντικείμενο! Άραγε πώς είναι δυνατόν οι 23 υπάλληλοι να επαρκούν για τον έλεγχο της «επένδυσης» όταν δεν επαρκούν για την ενημέρωση; Δεν θα σας ακολουθήσουμε άλλο στον παραλογισμό  σας κ. Μανιάτη.

Το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Πάϊκο θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις του τις επόμενες μέρες για να αποτρέψει τη μετατροπή του νομού Κιλκίς σε κρανίου τόπο. Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία που θα μας πείσει να επιτρέψουμε τον αργό θάνατο και το ξεπούλημα του τόπου μας. Μια άλλη ανάπτυξη είναι εφικτή.

Καλούμε τους φορείς και τους πολίτες του Νομού σε εγρήγορση και ενεργό δράση προκειμένου να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα  ότι τα σχέδια τους δεν θα πραγματοποιηθούν.” 

Σχόλια
One Response to “Μετωπο: Ο εμπαιγμος απο Μανιατη συνεχιζεται”
  1. Ο/Η fokas λέει:

    Αν αυτός που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο μας πει ότι αναρτήθηκε στο κανάλι του Υπουργείου οπότε μας ενδιαφέρει μόνο το τι είπε ο υπουργός και όχι οι φορείς ή οι υπάλληλοι του υπουργείου ίσως να του πούμε ότι έχει δίκαιο.

    Δεν έχει όμως δίκαιο που έκοψε στο μοντάζ την τελευταία συζήτηση των φορέων του Κιλκίς με τον κ. Μανιάτη και το κ. Τσιαραμπίδη. Γιατί εκεί φαίνεται καθαρά η πρόθεση του Υπουργείου. Ότι και να πουν στο Κιλκίς τα μεταλλεία πρέπει να δοθούν.

Σχολιάστε