My Twitter Feed

9 Μαΐου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξηρασία απειλεί τη Κ. Μακεδονία -

Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Αρχή εγγραφών σε παιδικούς σταθμούς -

Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Παραμένουμε στο “βαθύ κόκκινο” -

Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κέντρο -

Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Μ. Σχοινάς: Επίτιμος στη Παιονία -

Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Σε αργή υποχώρηση ο κορονοϊός -

Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Δικογραφίες σε βάρος ιερέων -

Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Δωρεάν τεστ σε τρεις οικισμούς -

Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Μετωπο: Ο εμπαιγμος απο Μανιατη συνεχιζεται

Συνεδρίασε χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του Μετώπου Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Παϊκο, προκειμένου να εξετάσει τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται μετά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στις 16 -02-2012.

“Οι παλινωδίες του Υφυπουργού κ. Μανιάτη και ο εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας συνεχίζονται”, λέει το Μέτωπο σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας:

Πρόκειται για συμπεράσματα που ο καθένας μπορεί να εξάγει παρακολουθώντας την ομιλία του κ. υφυπουργού, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ( http://www.youtube.com/watch?v=jMssiiTFmEk ) από το ίδιο το Υπουργείο.  Η “συνέπεια” και η “δημοκρατία” που χαρακτηρίζουν από την αρχή την διαδικασία, γίνονται κατανοητές καθώς στο βίντεο εμφανίζεται μόνο ο κ. Μανιάτης ενώ έχουν κοπεί….στο μοντάζ οι παρεμβάσεις όλων των υπολοίπων βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής μας κοινωνίας. Παράλληλα έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα σχολιασμού, καθώς όπως φαίνεται, δημοκρατία είναι να συμφωνούν οι πάντες με τον κ. Μανιάτη!

Ο κ. υφυπουργός θεωρεί την τοπική κοινωνία παραπληροφορημένη και λέει ότι θα λύσει το πρόβλημα της ενημέρωσης των κατοίκων του Νομού Κιλκίς….στην Αθήνα μέσω των επιτροπών της Βουλής. Η διαδικασία αυτή  στερείται κάθε λογικής και χρήζει μονάχα…επιστημονικού σχολιασμού, καθώς δεν είναι παρά μια προσπάθεια να καλύψει – στο πλαίσιο του Κοινοβουλίου – το κενό της ενημέρωσης, που ο ίδιος προκάλεσε προφασιζόμενος την οικονομική στενότητα και τον ανεπαρκή αριθμό των 23 υπαλλήλων που ασχολούνται με το αντικείμενο! Άραγε πώς είναι δυνατόν οι 23 υπάλληλοι να επαρκούν για τον έλεγχο της «επένδυσης» όταν δεν επαρκούν για την ενημέρωση; Δεν θα σας ακολουθήσουμε άλλο στον παραλογισμό  σας κ. Μανιάτη.

Το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Πάϊκο θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις του τις επόμενες μέρες για να αποτρέψει τη μετατροπή του νομού Κιλκίς σε κρανίου τόπο. Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία που θα μας πείσει να επιτρέψουμε τον αργό θάνατο και το ξεπούλημα του τόπου μας. Μια άλλη ανάπτυξη είναι εφικτή.

Καλούμε τους φορείς και τους πολίτες του Νομού σε εγρήγορση και ενεργό δράση προκειμένου να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα  ότι τα σχέδια τους δεν θα πραγματοποιηθούν.” 

Σχόλια
One Response to “Μετωπο: Ο εμπαιγμος απο Μανιατη συνεχιζεται”
  1. Ο/Η fokas λέει:

    Αν αυτός που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο μας πει ότι αναρτήθηκε στο κανάλι του Υπουργείου οπότε μας ενδιαφέρει μόνο το τι είπε ο υπουργός και όχι οι φορείς ή οι υπάλληλοι του υπουργείου ίσως να του πούμε ότι έχει δίκαιο.

    Δεν έχει όμως δίκαιο που έκοψε στο μοντάζ την τελευταία συζήτηση των φορέων του Κιλκίς με τον κ. Μανιάτη και το κ. Τσιαραμπίδη. Γιατί εκεί φαίνεται καθαρά η πρόθεση του Υπουργείου. Ότι και να πουν στο Κιλκίς τα μεταλλεία πρέπει να δοθούν.

Σχολιάστε