My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κιλτίδης με ΝΔ σε Α`Θεσσαλονίκης

kiltidisΜια απ` τις εκπλήξεις αυτών των εκλογών αποτελεί σίγουρα η επιστροφή του Κώστα Κιλτίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ! Πράγματι, ο Κιλκισιώτης πρώην υφυπουργός θα συμμετάσχει στον συνδυασμό Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, στη 14η θέση.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μετακινείται λοιπόν από το Κιλκίς σε μια εκλογική περιφέρεια που ήδη γνωρίζει καλά απ` την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια.

Η υποψηφιότητα του κ. Κιλτίδη οριστικοποιήθηκε λίγη ώρα πριν κλείσουν οι λίστες.

Γιατί επέστρεψε

«Χρειάζονται ανάταση και ανόρθωση. Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφω προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο έχω χαρακτηρίσει πριν από πολλά χρόνια συνείδηση της παράταξης» σημείωσε μιλώντας στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. τονίζει ότι «εκφράζει τη συνισταμένη, αλλά και την ιδεολογική και πολιτική έκφραση του χώρου, και μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό και την ”ομπρέλα’ για να αναγεννηθεί η παράταξη», ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Θα πορευθώ με αναφορά στην εθνική συνείδηση και με οδηγό την πατριωτική και λαϊκή αντίληψη που διέθετα πάντα στη ζωή μου για ελευθερία, δημιουργία και προοπτική».

Όσο για τους λόγους της επιστροφής του, σημείωσε ότι επιστρέφει γιατί άλλαξε η ηγεσία του κόμματος, θυμίζοντας ότι η αποχώρησή του χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2010.

Σύμφωνα με την ως άνω εφημερίδα, στο παρασκήνιο ακούγεται ότι για την επιστροφή του κ. Κιλτίδη είπαν τον καλό λόγο τους τόσο ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ υπέρ ήταν και ο πρόεδρος της Διοικούσας Μηνάς Σαμαντζίδης.

Σχολιάστε