My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κιλτίδης: Είμαι όπως πάντα παρών

(Βίντεο) Σε μια από τις τακτικές κατ`  έτος συναντήσεις του με δημοσιογράφους του Κιλκίς, ο Κώστας Κιλτίδης ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό μας, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο επιβάλλει η επίδοσή του στις εκλογές του 2019, όταν έλαβε “μόνο 1.200 περίπου ψήφους λιγότερες από τον πρώτο”, ενώ συνέβαλε “αποφασιστικά στη καλή επίδοση της ΝΔ στο Νομό Κιλκίς”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Μεταλλικό την Πέμπτη 30 Ιουνίου, ο πρώην υφυπουργός ζήτησε από τους ψηφοφόρους να συγκρίνουν “τα έργα και τις ημέρες” των υποψηφίων, εκτιμώντας ότι “αυτές οι εκλογές θα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, εκλογές προσώπων”.

“Η ζωή και η πολιτική διέπεται από το δόγμα της σχετικότητας και τον κανόνα της συγκρίσεως” είπε, προσθέτοντας: “Ανήκω στην παράταξη των ενσυνείδητων Ελλήνων, της λαϊκής αντίληψης και της ελεύθερης δημιουργίας για το έθνος, την πατρίδα, την πολιτεία και την κοινωνία. Πρόταγμα η Ασφάλεια, η Ισονομία και η Ελευθερία σε συμμετοχική Δημοκρατία. Σ’ αυτό το σύστημα αρχών και αξιών βρίσκομαι στην εμπροσθοφυλακή.”

Αναφερόμενος στις εκλογές του `19, ο κ. Κιλτίδης είπε ότι “συνωμότησε το σύμπαν” εναντίον του, υπονοώντας πολιτικά παιχνίδια με τη σύνθεση του συνδυασμού της ΝΔ στο Κιλκίς. Πρόσθεσε δε ότι φοβάται “πως κάτι τέτοιο θα γίνει και σε αυτές τις εκλογές”.

“Δεν συμμετείχα ποτέ σε δολοπλοκίες για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι και δεν ρώτησα ποτέ ποιοι θα είναι” τόνισε, για να αναφερθεί στις εκλογές του 2009 σημειώνοντας ότι τότε είχε αποδεχθεί ο ίδιος την για πρώτη φορά υποψηφιότητα του Γ. Γεωργαντά, κάνοντας αγώνα για εκλογή δυο βουλευτών της ΝΔ στο νομό μας.

Όσο για το επέκεινα των εκλογών, σημειώνοντας ότι χωρίς να εκλεγεί κράτησε ανοιχτό το πολιτικό γραφείο του και ήταν παρών, διευκρίνισε: “Κατέθεσα προτάσεις, έκανα παρεμβάσεις σε ένα ερημοποιημένο πολιτικό τοπίο. Γι’ αυτό έχουν την ευθύνη τα πρόσωπα, όχι η παράταξη μας και οι ιδέες της. Είμαι απέναντι στην πολιτική μιζέρια. Με εποικοδομητική κριτική αναδεικνύω προς πάσα κατεύθυνση, προβλήματα και προβληματισμούς”. Υπογράμμισε δε ότι “η ευθύνη για τα στραβά στο νομό μας ανήκει στα θεσμικά πρόσωπα κι αν προκληθώ θα τα κατατάξω κιόλας”!

“Συνεχίζω και σήμερα αυτό που έκανα από δεκαεπτά χρονών. Να αγωνίζομαι για τις ιδέες της παράταξης και να μη ζω από αυτές. Παραμένω ενεργός και μάχιμος στην πολιτική ζωή της Πατρίδας και του Νόμου μας. Οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν στις προσεχείς εκλογές, αν πρέπει να τους υπηρετήσω αυτούς και τον νόμο μας”, κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη στο GnomiWebTV:

Σχολιάστε