My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

“Η οργή να γίνει δύναμη αλλαγής”

Την αναγκαιότητα να μετατραπεί η οργή της κοινωνίας απ` τις κυβερνητικές πολιτικές, σε δυναμική πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής, υπογράμμισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Η τομεάρχισα Εργασίας και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρθηκε τόσο στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα γραφεία του κόμματος όσο και στο Πάρκο – Κήπος στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, που εκφράζεται με τον πιο καθαρό τρόπο από το νόμο Χατζηδάκη.

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για πλήρη υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων, μειώσεις μισθών, ανεξέλεγκτες απολύσεις και εργοδοτικούς εκβιασμούς, τονίζοντας με έμφαση ότι η πρώτη νίκη των εργαζομένων ήλθε με τους διανομείς, οι οποίοι ακύρωσαν στη πράξη άρθρο του ως άνω νόμου.
“Οι διανομείς έτυχαν μιας πρωτοφανούς συμπαράστασης από τη κοινωνία, και η μάχη ενάντια στις ρυθμίσεις του νόμου Χατζηδάκη θα λήξει όταν καταργηθεί”, υπογράμμισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου.

Στα πλαίσια της παρουσίας της στο Κιλκίς, η πρώην υπουργός επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε από τη διοίκησή του για τα τεράστια προβλήματα των εργαζομένων και για το μεγάλο ποσοστό της ανεργίας και ιδιαίτερα των νέων.

Παράλληλα, στην κεντρική εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η κ. Ξενογιαννακοπούλου έκανε κι έναν πλατύ και δημιουργικό διάλογο με το κόσμο, ενώ στη δική της τοποθέτηση η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα των εργαζομένων του νομού μας.

Παράλληλα οι δυο τομεάρχισες της ΚΟ του κόμματος ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στον 22χρονο εργαζόμενο που έπεσε θύμα σοβαρού εργατικού ατυχήματος στο Κιλκίς.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε