My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ειρ. Αγαθοπούλου: Μνημονιακή κι η νέα κυβέρνηση

“Η νέα κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει το νόημα της ψήφου των πολιτών και να φροντίσει για την ελάφρυνση των βαρών του κόσμου”, τόνισε σε συνέντευξή της στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Αναφερόμενη στο εκλογικό αποτέλεσμα, υπογράμμισε ότι “ο λαός ενίσχυσε αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή κατανόησε ότι η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά με τα μνημόνια, αν και η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι μνημονιακή”.

Για την ίδια, η οποία θα είναι η νεώτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα Βουλή, είπε ότι νιώθει την βαριά ευθύνη της επιτυχούς εκπροσώπησης του νομού στο Κοινοβούλιο, στο οποίο θα μετέχουν πολλοί μη επαγγελματίες πολιτικοί.

Τονίζοντας ότι οι πολιτικές μεταγραφές που έγιναν προεκλογικά στη ΝΔ, είχαν κίνητρο την “καρέκλα”, η κ. Αγαθοπούλου χαιρέτισε την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Απαντώντας σ `ερώτηση για τον προβλεπόμενο χρόνο διάρκειας της νέας κυβέρνησης, η βουλευτής του νομού μας  είπε ότι θα εξαρτηθεί απ` την γενικότερη συμπεριφορά της απέναντι στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Σχολιάστε