My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Εργασίες μέχρι Σεπτέμβρη;

dromos-Kilkis1Οι εργασίες συντήρησης στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, που έχουν αρχίσει από τα τέλη Ιουνίου, θα συνεχιστούν το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ενώ θα εξεταστεί η συνέχισή τους είτε μέχρι το τέλος του μήνα, είτε μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης, Απ. Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια σημερινής (Τρίτη) επιθεώρηση που πραγματοποίησε στις εργασίες του έργου που εκτελεί η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας μετά τον κόμβο της Λητής (διασταύρωση με νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών) μέχρι τα όρια με το νομό Κιλκίς και προς τις δυο κατευθύνσεις, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των εργασιών “προκειμένου να περιοριστεί και η ταλαιπωρία των διερχομένων” και τόνισε ότι “τα κονδύλια που διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα οποία εξασφαλίσαμε έπειτα από επίμονη διεκδίκηση δεν αρκούν για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό ότι επεμβαίνουμε σε τόσο μεγάλη έκταση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης μας για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια”.

Σχολιάστε