My Twitter Feed

20 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΓΝΓ: Υποβάθμιση ακριβείας -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Καταγγελία με αφορμή τη ΔΕΗ -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

23 υποψήφιοι στηρίζουν Μηνά -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Συναγερμός απ` τα 65 κρούσματα -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Ενωτικός και πάλι ο Κιλτίδης -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Δεκάδες κάθε μέρα τα νέα κρούσματα -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Άφαντοι οι σχολικοί νοσηλευτές -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Επιθετική απάντηση Λαπόρδα σε Δραγανίδη

Επίθεση εναντίον του επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας, Χρ. Δραγανίδη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Παιονίας, Θ. Λαπόρδας, απαντώντας σε σχετική με την παραίτηση του Θ. Απουσίδη δήλωση του πρώτου. Συγκεκριμένα, σε σημερινή δήλωσή του, ο κ. Λαπόρδας αναφέρει:

   “Η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε όλοι, έχει φέρει σε πολύ δυσχερή θέση τους δημότες μας, οι κάτοικοι απαιτούν λύσεις και ενέργειες από τον Δήμαρχο για τα προβλήματά τους.

   Το αίσθημα της ευθύνης που με διακατέχει, δεν μου επιτρέπει να παίζω επικοινωνιακά παιχνίδια όπως ο κ.Δραγανίδης.

   Αν νομίζει ο κ.Δραγανίδης ότι χαϊδεύοντας τις πληγές και τα αυτιά των ανθρώπων με ψεύδη και λάσπη εναντίον μου, θα καταφέρει να γίνει Δήμαρχος, τον πληροφορώ ότι το είδος της πολιτικής που ακολουθεί το έχει ξεπεράσει η Τοπική μας κοινωνία.

   Στην ΔΕΥΑΠ ζήτησα από τον Πρόεδρο να εφαρμοστεί, ότι προβλέπει ο νόμος και ο εσωτερικός κανονισμός της εταιρείας για τα καθήκοντα του Προέδρου και του Διευθυντή. Αυτό ο κος Δραγανίδης το παραποίησε κατά την προσφιλή του τακτική και το ονόμασε παρέμβαση…Για ποια παρέμβαση σε οικονομική Διαχείρηση αναφέρεται;

 Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας δίνει εδώ και 21 μήνες εξετάσεις χρηστής διοίκησης και τα προβλήματα που δημιούργησε, το πρόχειρα φτιαγμένο σχέδιο «Καλλικράτης», είναι ατελείωτα και μεγάλα .

Τιμώ ανεξαιρέτως όλους τους συνεργάτες μου και ειδικά τον Θεόδωρο Απουσίδη, που ανέλαβε την συνένωση δυο ΔΕΥΑ (Πολυκάστρου και Αξιούπολης) και την συνδρομή του στα προβλήματα των πρώην Δήμων Γουμένισσας και Ευρωπού.

   Ο κ.Δραγανίδης γνωρίζει ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύθηκα να υπάρχει θέμα για την ΔΕΥΑΠ ώστε να γίνει διεξοδική συζήτηση για όλα τα τρέχοντα.

Ο ίδιος δια του τύπου ζητά να γίνει αυτό που έχουμε ήδη συμφωνήσει, δεν βαρέθηκε να «σηκώνει σκόνη»!

   Ο δήμαρχος λειτουργεί στα θεσμικά όργανα όπως επιβάλει ο θεσμός, και εκεί θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

   Τη λασπολογία την παραπληροφόρηση και τα κοτσομπολιά τα αφήνω στον κ.Δραγανίδη.”

Σχόλια
One Response to “Επιθετική απάντηση Λαπόρδα σε Δραγανίδη”
  1. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Ο δήμαρχος αφού έκανε χούντα το Δημοτικό Συμβούλιο – ειρωνευόμενος τους πάντες και να υποδεικνύει, στον πρόεδρο του, ακόμη και το πώς και πόσο θα ρωτούν ή θα μιλούν οι πολίτες – ενοχλείται που ο κ.Δραγανίδης δημοσιοποιεί ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Και επειδή ξέρει πως στο διαδίκτυο είναι χαμένος από χέρι μεταφέρει τη συζήτηση στο γήπεδο του(Δημοτικό συμβούλιο). Έξυπνο…αλλά τον έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και οι πέτρες.

Σχολιάστε