My Twitter Feed

19 Σεπτέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δυο νέα κρούσματα στο νομό Κιλκίς -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Ενίσχυση παραγωγών στις λαϊκές -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

ΚΝΕ: Μ` επιτυχία το Φεστιβάλ σε Κιλκίς -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Ένα χαρούμενο Πολιτιστικό Καλοκαίρι -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Κλειστά δυο σχολεία σε Γουμένισσα -

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος, 2020

Σπανίζουν οι σχολ. καθαρίστριες -

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος, 2020

Λύση για τους δασικούς χάρτες -

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος, 2020

Βγάλτε το Κιλκίς απ` το λοκντάουν -

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος, 2020

Επίθεση ΝΟΔΕ σε ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωση, με την οποία εξαπολύει επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ («φωτογραφίζεται» ιδιαίτερα ο Στ. Παραστατίδης) εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα τοπικά ΜΜΕ του Κιλκίς στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, από την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του κόμματος μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η Πατρίδα μας και η ΝΔ κινούνται ήδη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφήνοντας πίσω τους το λαϊκισμό και το ξεπερασμένο που τόσα δεινά επέφεραν στον τόπο μας.

Με την εμφατική απόφαση του, που σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας έτυχε πλατιάς και συντριπτικής απήχησης και αποδοχής όχι μόνο εντός της Πατρίδας μας αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου ακουμπά και αναπνέει το ελληνικό Εθνος, να προτείνει για την θέση του/της Πρώτου Πολίτη της χώρας την ανωτάτη Δικαστικό κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, κλείδωσε μια και καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το χθες και τους εκπροσώπους του. Παρότι θα μπορούσε να έχει εκλέξει Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας από την μεγάλη παράταξη της ευθύνης, της μετριοπάθειας και της συναίνεσης την ΝΔ, επέλεξε προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας και όχι το στενό κομματικό (συμφέρον) την νυν Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αποδεικνύοντας επίσης ότι η Ελλάδα έχει όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να αδράξει την ευκαιρία και εξερχόμενη της δεκαετούς κρίσης να κάνει το βήμα εκείνο που θα την καταστήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια σύγχρονη ευνομούμενη Πολιτεία Δικαίου. Επιβεβαιώνοντας με τρόπο ιδανικό την φράση ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες.

Και ενώ λοιπόν όλα τούτα τα θετικά συνέβαιναν, λίγες μόλις ώρες πριν, στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς – βιάστηκαν (όποιος βιάζεται σκοντάφτει) – αποτύπωναν στο χαρτί το γιατί ανήκουν στο παρελθόν εκεί δηλαδή όπου το κομματικό υπερτερεί του γενικού συμφέροντος της κοινωνίας και της χώρας.

Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει ακόμη καταλάβει (ευχόμασθε να αργήσει πάρα πολύ ακόμη για να ισορροπήσουμε την χώρα και να την σταθεροποιήσουμε για πάντ στην κανονικότητα) το γιατί κατάφερε ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ δηλαδή μέσα σε λίγες μέρες το 2019 να χάσει σε τέσσερις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, με τις γνωστές πολιτικές λαϊκιστικές του κορώνες και τις εκθέσεις ιδεών του (στον τομέα αυτό πραγματικά είναι ασυναγώνιστοι) μιλούσε στην ανακοίνωση του πονηρά περί ακροδεξιάς (κοιτάζοντας εντέχνως προς ΝΔ μεριά) αλλά και υπέρ των εργαζομένων κ.ο.κ.

Και ξοδεύοντας πολύ μελάνι εκτυπωτή γεμίζοντας και γράφοντας εκατοντάδες, εύηχες είναι η αλήθεια λέξεις, μας έδωσε το ερέθισμα να απαντήσουμε λέγοντας ότι ναι ωραία όλα όσα υποστηρίζετε συμφωνούμε σε κάποια σημεία γιατί ως έκθεση στο σχολείο θα έπαιρνε άριστα στη βαθμολογία η ανακοίνωση σας. Αλλά μόνο ως μάθημα γιατί στην πράξη όλα είναι λόγια κενά – κούφια που το μόνο που έχουν ως στόχο είναι την παραπλάνηση και την αλίευση ψήφων. Ομως μέχρι εκεί καλά γιατί από την άλλη μεριά τα γραπτά, δυστυχώς για τους συγγραφείς της ανακοίνωσης του κακέκτυπου της αριστεράς, μένουν (scripta manent). Και επειδή μένουν τα γραπτά δύο επισημάνσεις (θα μπορούσαμε περισσότερες αλλά δύο είναι μόνο οι σημαντικότερες περιπτώσεις κατά τη γνώμη μας που μας μένουν στο μυαλό) έχουμε να κάνουμε.

Μιλούν στην ανακοίνωση για ακροδεξιά με τρόπο που να την ταυτίζουν τεχνηέντως με την ΝΔ την στιγμή που μόλις λίγους μήνες πριν και όχι χρόνια πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνούσε με το ακροδεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης τους Π.Καμμένο. Το δεύτερο και σημαντικότερο όμως, γιατί αυτό αφορά τις τσέπες όλων, μιλούν στην ανακοίνωση για την προστασία των εργαζομένων κ.λπ. κ.λπ. αλλά λησμονούν ότι ο επαίσχυντος νόμος που ήταν θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων/συνταξιούχων ήταν ο νόμος που φέρει φαρδιά πλατιά και έμεινε στην ιστορία με το όνομα ενός εκ των κορυφαίων Υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (κ. Κατρούγκαλο). Που ως γνωστόν και ευτυχώς με το που εξελέγη η ΝΔ στην διακυβέρνηση αυτού του τόπου κατήργησε αμέσως και επαναφέρει προς το καλύτερο τις αποδοχές εργαζομένων και συνταξιούχων. Αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις συντάξεις χηρείας.

Οσο δε για τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, δυστυχώς για τον ίδιο είναι η αλήθεια το νεαρό της ηλικίας του πάει ‘’περίπατο’’ γιατί με τις απόψεις που διατύπωσε θυμίζει περισσότερο μεγαλύτερο σε ηλικία πολιτικό άνδρα ακόμη κι από τον πατέρα του πρώην Βουλευτή και νυν πολιτευτή και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν νοείται εν έτει 2020 να κινείται και να πολιτεύεται με συνθήκες και συνθήματα που ουδεμία αναφορά με το σήμερα έχουν θα μας επιτρέψει να σημειώσουμε.

Ναι είναι κρίμα για έναν φέρελπι πολιτικό και επιστήμονα που κατήλθε ως υποψήφιος βουλευτής ζητώντας την ψήφο του λαού με σύνθημα του το νέο, εν μια νυκτί να διαψεύδει και να αποδεικνύει ότι οι ελπίδες που καλλιέργησε με την παρουσία του ήσαν φρούδες. Κρίμα και μάλιστα μεγαλύτερο για την τοπική μας κοινωνία καθώς με τις αντιλήψεις και απόψεις του (αναφερόμασθε στις δηλώσεις του με το γνωστό σκωπτικό ύφος περί μη Δεξιού Προέδρου λες και ο δεξιός άνθρωπος είναι κάτι το κακό) μόνο το νέο δεν εκπροσωπεί μιας και πορεύεται με λόγο ξεπερασμένο και ξύλινο λες και είναι πολιτικός παλιάς κοπής, ένας νέος σύγχρονος Μαυρογιαλούρος.

Εν κατακλείδι μια και μόνο σημείωση έχουμε να κάνουμε. Η Ελλάδα βαδίζει ήδη στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, στην αρχή της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα και έναν μόλις χρόνο πριν την ημερομηνία ορόσημο για την Πατρίδα μας τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της ενδόξου Ελληνικής Επαναστάσεως (1821) που οδήγησε στην ανεξαρτησία και την σύσταση του ελληνικού κράτους, έδειξε έξι μήνες τώρα από την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου και με την προχθεσινή του απόφαση για το ύψιστο πολιτειακό αξίωμα (του Προέδρου της Δημοκρατίας) ότι για να πάμε μπροστά ως Εθνος ένας δρόμος υπάρχει: Ολοι Μαζί Ενωμένοι Μπορούμε. Και με ‘’όπλο’’ μας το ανίκητο μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα μας, σε σύγκριση με κάθε άλλο λαό που κατοικεί στον πλανήτη, το αμετάφραστο, σε όποια ξένη γλώσσα, ελληνικό φιλότιμο και με ενότητα λαού και ηγεσίας είμαστε <<καταδικασμένοι>> να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Στην προσπάθεια αυτή χωρούν όλες οι υγιείς δυνάμεις ανεξαρτήτως πολιτικής προτιμήσεως. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.»

Σχολιάστε