My Twitter Feed

1 Οκτώβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στις σημαντικές πόλεις το Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

ΑΣΕ: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

Φεύγει από Πολύκαστρο η 33η ΤΑΞ; -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

Οι εκλογές στον Εμπορικό Κιλκίς -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Και 5 κρούσματα ιού Δ. Νείλου -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Να μην απολυθούν οι καθαρίστριες -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Να εγκριθούν και τα ολιγομελή των ΓΕΛ -

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος, 2020

Μέτρα για τα προσφυγόπουλα -

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος, 2020

Εντυπωσίασε ο ΓΑΣ Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων – Αλέρου, Φαρμάκη, Μπουζντρα και 4Χ300 οι πρωταγωνιστές.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ (γεν. 2002 -2004) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλα-Κιλκίς -Πιερία-Ημαθία).

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό τα πήγαν υπέροχα κατακτώντας συνολικά πέντε χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο και κατάφεραν οι περισσότεροι να βαθμολογηθούν, προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα.

Φυσικά, ξεχώρισαν οι εμφανίσεις του Αλεξάνδρου Αλερού που έκανε “περπατώντας” 1’26»17 στα 600 μ (καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα) και έδειξε πως δύσκολα θα βρει αντίπαλο στα μέτρα του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του, της δεκατετράχρονης Παναγιώτας Φαρμάκη που κέρδισε με άνεση την πρώτη θέση στα 300 μ και με όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα , η πρωτιά του Έρλι Μπουζντρα στο άλμα σε ύψος, που εάν δεν τον σταματούσε η βροχή, θα πήγαινε ακόμη ψηλότερα αλλά έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία του και η τρομερή εμφάνιση της σκυταλοδρομίας 4Χ300 των Παμπαίδων που συνδύασε το χρυσό μετάλλιο με ρεκόρ συλλόγου και υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ.

Κοντά στους παραπάνω , το 1-2 που έκαναν οι παμπαίδες στα 150 μ , η θαυμάσια εμφάνιση της δεκατριάχρονης Στέλλας Παρασκευά στα 1000 μ (4η) , του Βασίλη Ναλμπαντίδη στον ακοντισμό (5ος), της σκυταλοδρομίας 4Χ80 των Παγκορασίδων (Μ. Ντουμανίδου, Β. Κυριάκου, Π. Φαρμάκη, Στ. Παρασκευά) (5η) , της Βικτόριας Κυριάκου στα 80 μ εμπ , της Άννας Αλεβιζάκη στο μήκος ,αλλά και των ηλικιακά “μικρών” αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες , όπως η Φωτεινή Γκαιταρεζάκη , η Μάγδα Καραστεργίου και Ελπίδα Αλέρου.

Με την εμφάνιση του αυτή το τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ έδειξε, με τον πιο εμφατικό τρόπο , ότι και στην μικρή κατηγορία διαθέτει το έμψυχο δυναμικό για να συνεχίσει τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών και σε αγωνίσματα πέρα απο τους δρόμους ταχύτητας στους οποίους παραδοσιακά διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Στον απόηχο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά , η ικανοποίηση στις τάξεις του ΓΑΣ Κιλκίς είναι εμφανής και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις των προπονητών του αγωνιστικού Τμήματος Κώστα Μηναρετζή και Ειρήνης Γκουτνά :

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να διακριθούν. Θεωρούμε πως πετύχαμε τους στόχους που βάλαμε σαν σύλλογος και συνεχίζουμε πλέον προσδοκώντας διακρίσεις και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού. Ωστόσο, τα κυρίαρχα στοιχεία αυτών των αγώνων για μας ήταν η συσπείρωση και η οργανωτική μας ετοιμότητα. Στοιχεία που τα επισημαίνουμε γιατί μιλάμε για στίβο. Ένα άθλημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πλέον ατομικό και που στηρίζεται καθαρά στην ποιότητα των αθλητών αλλά και στον πλουραλισμό που έχει μια ομάδα. Και τα δυο στοιχεία τα είχαμε στο πρωτάθλημα αυτό. Ποιότητα με την επίτευξη υψηλών ορίων και με την βαθμολόγηση των 10 από τους 16 αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και πλουραλισμό γιατί οι αθλητές και οι αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με επιτυχία σε δώδεκα διαφορετικά αγωνίσματα του προγράμματος Και δε μένουμε εκεί. Η κερκίδα ήταν γεμάτη από γονείς των αθλητών μας , η διοίκηση ήταν εκεί με τους εφόρους του στίβου και έβλεπε τα “παιδιά” της να κάνουν πραγματικά ωραίο αγώνα συνθέτοντας ένα ωραίο σκηνικό έτσι όπως ταιριάζει στην ποιότητα της οικογένειας του ΓΑΣ Κιλκίς. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους , γιατί μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΓΑΣ Κιλκίς , δε σε κάνουν μόνο τα αποτελέσματα και οι βαθμοί ”.

Σχολιάστε