My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Για εκσυγχρονισμό της ύδρευσης -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Απαξίωση της Ειδικής Αγωγής -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εργασίες στη γέφυρα του Αξιού -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Η επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Με Κ. Αρβανίτη η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Πάϊκο: Προβλήματα από βροχοπτώσεις -

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023

Με φωτοβολταϊκά τώρα η ΔΕΥΑΚ -

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 2023

Παγκόσμια πρωτιά για τη Doppler! -

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, 2023

Διόδια Εγνατίας: Αυξήσεις 250%!

“ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ”, λένε οι  εργαζόμενοι στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε», υπογραμμίζοντας:

“Έχουμε από την αρχή αντιταχθεί με όλες μας τις  δυνάμεις στην ένταξη στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του μοναδικού ολοκληρωμένου και δημόσιου αυτοκινητόδρομου της χώρας, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και των Καθέτων Αξόνων της σε ιδιώτες θα είναι επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον, τόσο του Ελληνικού Δημοσίου όσο και των χρηστών της Οδού.”

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, μετά τις ιδιωτικοποιήσεις, τα διόδια στην Εγνατία Οδό θ` αυξηθούν κατά 250%.

 

Σχόλια
2 Σχόλια to “Διόδια Εγνατίας: Αυξήσεις 250%!”
 1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

  Ζούμε σε μιά εποχή γενικευμένης παράνοιας, όπου κάθε εγχείρημα για ερμηνεία αυτής της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία μοιάζει μάταιη…και εξηγούμαι. Απο την μία πλευρά λοιπόν υπάρχουν τα επώδυνα χαράτσια στα σπίτια και στο εισόδημα, αυξήσεις ειδών πρώτης ανάγκης στην αγορά χωρίς την παραμικρή παρέμβαση του κράτους, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ μαζί με νέες επινοημένες χρεώσεις της, αυξήσεις φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα καύσιμα εν γένει, αυξήσεις στον ΦΠΑ, αυξήσεις στην άμεση φορολογία, αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, τεκμήρια πάνω σε κινητή και ακίνητη περιουσία, επίκεινται αυξήσεις στα διόδια και απο την άλλη γίνονται συνεχώς μειώσεις έως καταργήσεις των φοροαπαλλαγών, αλλά κυρίως του αφορολόγητου κάτω απο το όριο της φτώχειας(!!!), οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, η δημόσια νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη να χειροτερεύει συνεχώς με την ανάλογη επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους, διάφορες επιχειρήσεις να κλείνουν με ασύλληπτους ρυθμούς, οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα σε ανεξέλεγκτη κατηφόρα, σχεδόν καθημερινές αυτοκτονίες απο οικονομικά αδιέξοδα, διαλύεται η οικονομία της χώρας δίχως ίχνος ουσιαστικής ανάπτυξης, η εγκληματικότητα ανθεί πλέον στον φυσικό της χώρο που ολοένα και μεγαλώνει αφού “αργία μήτηρ πάσης κακίας”, η ζωή μας ολοένα και περισσότερο μπαίνει στο γύψο …με λίγα λόγια μια καθαρή παράνοια δίχως τέλος.
  Απο την μιά πλευρά ο μεγαλύτερος διώκτης του πολίτη αποδεικνύεται πως είναι η κυβερνητική τρόικα, που σε συνεργασία με την έκ του εξωτερικού εκπορευόμενη λειτουργούν ως κρατική μαφία η μία και ως διεθνής μαφία η έτερη και απο την άλλη πλευρά οι πολίτες θαρρείς απο άλλο πλανήτη να χάσκουν υπνωτισμένοι μπροστά στα ολοήμερα … τουρκικά σήριαλ! Η πνευματική ηγεσία της χώρας απούσα, διότι προφανώς είναι βολεμένη ή εκφυλισμένη ή δειλή και καμμία πρωτοβουλία αντίδρασης-αντίστασης δεν αναλαμβάνεται απο πουθενά. Νομίζω πως άν υπήρχε μία εποχή όπου η ελληνική κοινωνία φαίνεται να είναι πολιτιστικά και πολιτικά αποκομμένη απο το ένδοξο παρελθόν της, τότε αυτή είναι η σημερινή. Οι Ελληνες έγιναν κιοτήδες, σύγχρονοι ραγιάδες, επαναστάτες του καφενείου, κουτσαβάκηδες και άβουλα όντα δίχως αξιοπρέπεια. Ναί, δυστυχώς αυτό γίναμε. Ετσι καταντήσαμε να αποτελούμε ένα ατομικιστικό συνοθύλλευμα πολιτών χωρίς κοινωνική συνείδηση αλληλεγγύης, δίχως ιδανικά, δίχως όραμα και τελικά δίχως μέλλον. Οι εξαιρέσεις που σποραδικά υπάρχουν μήν σας ξεγελούν…απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

 2. Ο/Η maria λέει:

  βρε δεν πάνε να κάνουν 15 ευρω τα διόδια,με την τιμή της βενζίνης δεν θα κυκλοφορεί κανένας Ελληνας, θα τα παίρνουν από κάτι Γερμανούς τουρίστες!!!!
  Και για να σοβαρευτούμε λίγο, αναρωτιέμαι αυτά τα διεστραμμένα μυαλά πότε θα βάλουν πάτο στην εξαθλίωση αυτού του τόπου;
  Τον νηστικό για πόσο ακόμη θα τον έχουν στην πείνα;Εχουν σκεφτεί όταν ξυπνήσει τι θα γίνει;
  Απελπισμένοι αυτού του τόπου μία είναι η λύση ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!

Σχολιάστε