My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία γονιών Επταλόφου

Οι γονείς από την Επτάλοφο Κιλκίς με παιδιά που πάνε νηπιαγωγείο, διαμαρτύρονται επειδή “η Περιφέρεια έχει καθυστερήσει χωρίς καμιά δικαιολογία να αναλάβει τα καθήκοντα της” για τη μεταφορά των παιδιών στο νηπιαγωγείο της Ευκαρπίας.

“Το νηπιαγωγείο για να κλείσει ήταν εύκολο όμως για να τακτοποιηθεί το θέμα μετακίνησης των νηπίων σε άλλο νηπιαγωγείο χρειάζονται μήνες”, λένε οι διαμαρτυρόμενοι γονείς, των οποίων η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“25 Οκτωβρίου 2017 και ακόμη μέχρι και σήμερα εμείς οι γονείς μεταφέρουμε τα παιδιά μας, από την Επταλόφου Κιλκίς στο νηπιαγωγείο Ευκαρπίας Κιλκίς, διότι η περιφέρεια έχει καθυστερήσει, χωρίς καμιά δικαιολογία να αναλάβει τα καθήκοντα της.

Οι εγγραφές των μαθητών έχουν πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο όμως ακόμη δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο να μεταφέρει τα παιδιά μας.

Όσες φορές και αν έχουμε ενοχλήσει τους υπευθύνους στην περιφέρεια η απάντηση ειναι η ίδια “Περιμένετε δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία”.

Το νηπιαγωγείο για να κλείσει ήταν εύκολο όμως για να τακτοποιηθεί το θέμα μετακίνησης των νηπίων σε άλλο νηπιαγωγείο (μεγάλα νήπια=υποχρεωτική εκπαίδευση) χρειάζονται μήνες.”

Σχολιάστε