My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΔΕΕΠ: Ενημέρωση και απολογισμός

Με οικονομικό απολογισμό και ενημέρωση για την πορεία της κομματικής Οργάνωσης της ΔΕΕΠ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με στις 4 Δεκεμβρίου τηλεδιάσκεψη της Οργάνωσης. Στα θέματα της ημερήσιας υπήρξε ακόμη ενημέρωση για θέματα της πανδημίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία και εποπτεία του αναπλ. γραμματέα Οργανωτικού Κωνσταντίνου Φωτίου καθώς και των Ηλία Τάπρα (Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Βορείου Ελλάδος), Γαβριηλίδη Σίμο (Τομεάρχη νομού Κιλκίς Ν.Δ.), Ανδρέα Τρεντζίδη (Υπ. Εκλογικής Ετοιμότητας Κεντρικής Μακεδονίας).

Για τον οικονομικό απολογισμό (εγκρίθηκε) ο πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος έκανε μια μικρή αναφορά στο τι παρέλαβε και το τι συμβαίνει τούτη την ώρα στο οικονομικό σκέλος της Οργάνωσης, το οποίο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν υπάρχει καμιά απολύτως οφειλή.

Για την πορεία της ΔΕΕΠ ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε όσα έχει πράξει, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος (Νοσοκομείο Κιλκίς, Δρόμος Ασσήρου – Ν.Σάντας, Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, Φυσικό Αέριο, Σιδηροδρομική Σύνδεση με Βιομηχανική περιοχή Κιλκίς – Σταυροχώρι, Αρδευτικά έργα, Δρόμος ΠΑΘΕ, ΤΕΙ Κιλκίς, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ κα).

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρόντων στην εξ’ αποστάσεως συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν τα μέλη και υπεύθυνοι τομέων της ΔΕΕΠ, η ΔΗΜΤΟ Παιονίας (Πρόεδρος Παιονίας Ι. Χατζόπουλος) και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ι. Βασιλειάδης με τον οποίο ανακοινώθηκε και η συνεργασία των δύο Οργανώσεων ενόψει των Χριστουγέννων για τη δράση συνδρομής και αρωγής των συσσιτίων της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου (έχει ήδη δημοσιοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ).

Σχολιάστε