My Twitter Feed

20 Σεπτέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δυο νέα κρούσματα στο νομό Κιλκίς -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Ενίσχυση παραγωγών στις λαϊκές -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

ΚΝΕ: Μ` επιτυχία το Φεστιβάλ σε Κιλκίς -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Ένα χαρούμενο Πολιτιστικό Καλοκαίρι -

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος, 2020

Κλειστά δυο σχολεία σε Γουμένισσα -

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος, 2020

Σπανίζουν οι σχολ. καθαρίστριες -

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος, 2020

Λύση για τους δασικούς χάρτες -

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος, 2020

Βγάλτε το Κιλκίς απ` το λοκντάουν -

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος, 2020

Δείτε τη συνέντευξη του Θ. Ανθρακίδη

DSC08978Δείτε τη συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Θέμη Ανθρακίδη, που έδωσε χθες Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013.
Βίντεο: gnomikilkis.blogspot.gr

Σχόλια
3 Σχόλια to “Δείτε τη συνέντευξη του Θ. Ανθρακίδη”
 1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

  Η σημειολογία των πραγμάτων απο την συνέντευξη: Απλούστατο γραφείο μελαμίνης, καμμία σχέση με τα τεράστια βαριά καρυδένια και σκαλισμένα γραφεία- τραπέζια προεδρικού-διοικητικού τύπου. Απλή καρέκλα, καμμία σχέση με τις περιστρεφόμενες ανακλινόμενες δερμάτινες υπερυψηλής πλάτης διευθυντικού τύπου πολυθρόνες. Το φόντο ένας άσπρος τοίχος με διαφανοσκόπιο ακτινογραφιών(άν δεν απατώμαι), καμμία σχέση με τις βιβλιοθήκες γεμάτες αδιάβαστα βιβλία με ακριβό δέσιμο, οικογενειακή φωτογραφία, τιμητικές πλακέτες, και πτυχία. Απλές σελίδες Α4 με σημειώσεις, καμμία σχέση με Laptop ή Tablet ή ipad. Στο χέρι ένα στιλό(δεν είναι Bic!, αλλά ούτε και ακριβή πένα) να αποφορτίζει το όποιο τράκ. Το πουκάμισο χωρίς γραβάτα συμπληρώνει το σπαρτιάτικο σκηνικό της συνέντευξης. Ο εκφερόμενος λόγος του ήταν απλός χωρίς φιοριτούρες, με πρακτικές αναφορές στην αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων του Ιδρύματος και με τον πυρήνα των προβλημάτων να παραπέμπει στο «δει δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων» του Δημοσθένη, αλλά και στην χρηστή διαχείριση των πόρων με ανάληψη προσφορών εν είδει διαγωνισμών για όλες τις προμήθειες.
  Ερωτήσεις- σχόλια: Είναι άραγε καλός image maker ο νέος διοικητής, ωστε η εικόνα που παρουσίασε να είναι απολύτως εναρμονισμένη με την εικόνα λιτότητας της εποχής προκειμένου να δρέψει συμπάθειες ή είναι αυτό το πνεύμα με το οποίο ενδόμυχα πιστεύει οτι θα πρέπει να λειτουργεί ο ίδιος και το ίδρυμα; Δηλαδή ισχύει το φαίνεσθαι ή η ουσία των πραγμάτων; Το πρώτο θα ήταν απογοητευτικό, το δεύτερο ελπιδοφόρο. Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, εκτός του θετικού γεγονότος με το «καλημέρα», η απόφασή του να θέσει αμέσως σε αργία τον χρηματιζόμενο γιατρό πριν την απόφαση του δικαστηρίου και η προτροπή του προς τους πολίτες για άμεση καταγγελία τέτοιων περιστατικών. Μακάρι να υπάρχει θετική συνέχεια σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του Νοσοκομείου και μάλιστα σε φουρτουνιασμένες εποχές, όπου εκεί είναι που ο καλός καπετάνιος φαίνεται.

 2. Ο/Η Kon λέει:

  Πολύ καλά πάντως τα λέει ο τύπος. Αν όντως κάνει και αυτά που λέει θα αφήσει ιστορία στο πονεμένο ίδρυμα

 3. Ο/Η N.A. λέει:

  Τουλάχιστον γνωρίζει αυτά που τον ρωτάνε και έχει απαντήσεις για όλα. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι πρόεδρο του νοσοκομείου μας να δίνει καμια φορά συνέντευξη, όλοι τα κάνανε στα μουλωχτά όλα

Σχολιάστε