My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS από το σχολείο της Μεγ. Βρύσης -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δήλωση στήριξης σε Σ. Συμεωνίδου

“Το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία είναι ξεκάθαρο” τονίζει σε δήλωσή του, ο αξιωματικός ε.α  Ε.Δ. Θεόφιλος Παυλίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Σόνιας Συμεωνίδου.

paulidis-theofilosΗ δήλωση του κ. Παυλίδη έχει ως εξής:

Την απόφασή μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές καθόρισαν μια σειρά παραγόντων:

  • Πρωταρχικά, η επιθυμία να προσφέρω στην πόλη που ζω, αλλά και η παρότρυνση πολλών φίλων και συμπολιτών μας.
  • Για μένα, ως Αξιωματικό ε.α των Ε.Δ , το να σχεδιάζεις και να υλοποιείς έργα για την πόλη σου, να λαμβάνεις αποφάσεις, δίκαιες, τίμιες, έννομες, ηθικές, για το κοινό καλό, με οποιοδήποτε κόστος, το να ξέρεις να ακούς και να αφουγκράζεσαι τον παλμό της κοινωνίας,  είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Οι γνώσεις και η εμπειρία από τη διοίκηση, τόσων ετών, μου δημιουργούν την πεποίθηση ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με επιτυχία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
  • Επίσης, προσμέτρησε και η βεβαιότητα ότι ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος και γεννιέται η ανάγκη για το καινούργιο, το σύγχρονο, το οργανωμένο, το διαφορετικό, που θα δώσει νέα πνοή στην Παιονία, με νέους όρους για την αναπτυξιακή τροχιά της πόλης μας.

Θα έλεγα ότι κλείνει μία περίοδος, η οποία στη χρονική της κορύφωση ανέδειξε -με τον πλέον τραγικό τρόπο- όλα τα αρνητικά φαινόμενα και τις παθογένειες που χαρακτηρίζουν το πολιτικό σύστημα και τη δημόσια διοίκηση, επικαλύπτοντας και τα όποια θετικά παρουσιάστηκαν στη διαδρομή.
Ο κύκλος αυτός κλείνει και χαρακτηρίζει το χθες.
Όμως το Σήμερα είναι εδώ.
Ο νέος κύκλος ανοίγει με την « ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία είναι ξεκάθαρο.
Η κοινωνία ζητάει λύσεις στα προβλήματα. Ζητάει συγκροτημένη, έντιμη και ηθική ηγεσία. Ζητάει ηγεσία με πρόγραμμα και σχέδιο δράσης, η οποία θα στέκεται με ευαισθησία δίπλα ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του πολίτη και τις ανάγκες του.
Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή, με ανθρώπους έντιμους, ικανούς, σμιλευμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, που θα έχουν ως βασική προτεραιότητα την Παιονία και τις άμεσες ανάγκες των πολιτών της. Η πόλη μας χρειάζεται μια ηγεσία ικανή, μια ηγεσία ισχυρή, που δεν θα είναι επιλογή κομματικών ή οικογενειακών μηχανισμών.
Θέλουμε δήμαρχο για να κάνει δουλειά και όχι για να βρει δουλειά.
Θέλουμε μια νέα δημοτική αρχή με σύγχρονο και δημιουργικό πνεύμα που θα συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα οργανώνει και θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή της πόλης, θα λειτουργεί με σχέδιο και στρατηγική, και κυρίως θα βρίσκεται δίπλα στο Δημότη και τα προβλήματά του.
Μια νέα δημοτική διοίκηση που θα νοιάζεται για τον πολίτη και θα τον προστατεύει, θα τον σέβεται και θα δημιουργεί καθημερινά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του.

Για όλους λοιπόν, τους παραπάνω λόγους, καταθέτω την αφοσίωσή μου, την αμέριστη συμπαράσταση, την συμπόρευση μου, σαν στρατιώτης, στην άφθαρτη, δημοκρατική, τίμια, εργατική, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σόνια Συμεωνίδου και στην Παράταξή μας, «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».!!!!

 

Σχολιάστε