My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δήλωση Γιώργου Φράγκου

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, αποφάσισα να πλασιώσω με την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Παιονία_Ισχυρή» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη. Είναι μια κίνηση από πλευράς μου, θα έλεγα απόλυτη φυσιολογική, δεδομένου ότι μου δόθηκε η ευκαιρία στο παρελθόν να συνεργαστούμε στο Νομό μας ως Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και Αντινομάρχες.

            fraggos_paionia isxiriΕκεί διαπίστωσα πόσο εργατικός και μεθοδικός είναι στη δουλειά του και πως πάντα με όλες του τις ενέργειες, προσέβλεπε στην ουσία και στο κοινό συμφέρον και όχι στον τύπο και την προσωπική του προβολή.

            Όμως ο Χρήστος Γκουντενούδης, πέρα από αυτά, είναι ο καλός οικογενειάρχης, ο νοικοκύρης, ο φίλος, ο καλός γείτονας, μα πάνω από όλα ο άνθρωπος που έμαθε στη ζωή του να υπηρετεί ΑΞΙΕΣ, η έλλειψη των οποίων δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οδήγησαν τη χώρα μας στη δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε σήμερα.

            Γι’ αυτό ας ξεκινήσουμε – ίσως χρειαστεί από μηδενική βάση – όλοι μαζί οι Παίονες, από τον τελευταίο δημότη ως τον Δήμαρχο, προσβλέποντας σ’ αυτές τις ΑΞΙΕΣ και όχι στις οικονομικές απολαβές και τα μεγάλα αξιώματα.

            Πιστεύω πως ο Συνδυασμός «Παιονία Ισχυρή», αυτές τις αξίες θα χρησιμοποιήσει για εφαλτήριο και θα δημιουργήσει μια Παιονία Πανίσχυρη αντάξια των προσδοκιών όλων των δημοτών της.

 

Γιώργος Φράγκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε