My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Γυρίζει και στο Διαδίκτυο ο …ανεμιστήρας

Το γύρο του Διαδικτύου κανει το απίστευτο περιστατικό με την πτώση του ανεμιστήρα στη κουζίνα της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς. Ενδεικτικά παραθέτουμε το δημοσίευμα από το protothema.gr: 

Λίγο έλειψε να συμβεί τραγωδία μέσα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όταν ένας ανεμιστήρας οροφής ξεκόλλησε από τη θέση του και άρχισε να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του σαν… ιπτάμενη λαιμητόμος! Ευτυχώς, στο χώρο όπου συνέβη αυτό, δεν υπήρχαν άνθρωποι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, όμως, εργαζόταν εκεί μια πολύτεκνη γυναίκα!

Το πρωτοφανές συμβάν έγινε μέσα στην κουζίνα της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της τραπεζοκόμου, που εκείνη την ώρα είχε αρχίσει να κάνει την διανομή του πρωινού στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Μόλις η τυχερή εργαζόμενη, που είναι μητέρα έξη παιδιών, επέστρεψε και είδε τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της απουσίας της, έτριβε τα μάτια μην πιστεύοντας πώς σώθηκε!

Ο παρ’ ολίγο φονικός ανεμιστήρας βρέθηκε πεσμένος στο δάπεδο της κουζίνας, αφού πρώτα είχε χτυπήσει σε τοίχους και σκεύη στην ανεξέλεγκτη πτήση του. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν για το περιστατικό την διοίκηση του νοσοκομείου, που έδωσε εντολή να επισκευαστούν οι φθορές και να ελεγχθούν λεπτομερώς οι ανεμιστήρες σε όλα τα τμήματα του ιδρύματος για την αποιφυγή τυχόν νέου ατυχήματος.

Σχολιάστε