My Twitter Feed

25 Νοέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο «Θεός» δεν είναι πια μαζί μας -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Τα κρούσματα πάντα στα ύψη! -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Απεργία για Υγεία και Πρόνοια -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Αντιπλημμυρικά από την ΠΕ Κιλκίς -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Ο Σέλευκος και το «άγνωστο» Κιλκίς -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Δηλώνει εθελοντής για ΚΥ Πολυκάστρου -

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος, 2020

Δωρεάν μοριακά τεστ σε Δ. Κιλκίς -

Τρίτη, 24 Νοέμβριος, 2020

Δηλώνει εθελοντής κατά κορονοϊού -

Τρίτη, 24 Νοέμβριος, 2020

Για τη γαστρονομία της Γουμένισσας

Η παρουσίαση του βιβλίου «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί Προορισμοί» του Γιώργου Πίττα, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας σε συνεργασία με τo Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Τ.Ε.Ι Σίνδου, τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Παιονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Στην εκδήλωση, που αφορούσε τη συνέχεια της προσπάθειας να αποκτήσει η περιοχή της Γουμένισσας γαστρονομική ταυτότητα, ομιλητές ήταν

  • ο καθηγητής τουρισμού Φώτης Κιλιπίρης,
  • ο καθηγητής γαστρονομίας Γεώργιος Παλησίδης,
  • η περιφερειακή σύμβουλος Π.Κ.Μ. Καραμισάκη Μιχαλία,
  • η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά,
  • η επιχειρηματίας και οινοποιός Χλόη Χατζηβαρύτη και
  • ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας γάλακτος και τυροκομικών ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ  Γιώργος Λύκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Κ. Παμπορακης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, Κ. Αλίρης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμένισσας Πατέρας Χριστόδουλος καθώς και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς Α’ Αντιπρόεδρος Κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος, Β’ Αντιπρόεδρος Κ.Βιολιτζής Κωνσταντίνος, το μέλος Δ.Σ κ.Τσέτος Σωτήριος, υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων Κα. Καλλογερίδου Μαρία.

Ως συνέχεια της προσπάθειας αυτής θα διοργανωθούν στο μέλλον δράσεις που αφορούν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής όπως σεμινάρια εκπαίδευσης επιχειρηματιών, food festival  κ.λ.π.

Σχολιάστε